Πέμπτη 25/04/2019 - 10:00
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Χρειάζεται μείωση τελών και δημοτικής φορολογίας στο Περιστέρι (VIDEO)

Την ανάγκη να μειωθούν τα δημοτικά τέλη και η δημοτική φορολογία στο Περιστέρι τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργος Σιδέρης, επικαλούμενος το παράδειγμα των πέντε δήμων που έχουν κομμουνιστές δημάρχους. (Δείτε εδώ video)

Μιλώντας στο κανάλι «Blue Sky», σημείωσε ότι το 55% του προϋπολογισμού του Δήμου Περιστερίου είναι δημοτικά τέλη, είναι πανάκριβα τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς και 265 παιδιά έμειναν εκτός και πρόσθεσε πως το πράσινο δεν είναι ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο ανά κάτοικο.

Υπογράμμισε ότι κριτήριο είναι πώς περνάει ο κόσμος στις γειτονιές που αντιμετωπίζει την ανεργία και τα πενιχρά εισοδήματα, ενώ η δημοτική αρχή Παχατουρίδη εμφανίζει 15 εκατ. ευρώ πλεόνασμα και από αυτά ούτε ένα ευρώ δεν πήγε για τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς και για έργα προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Ανέφερε ότι οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν κάνουν τους ανεξάρτητους, είναι με το ΚΚΕ και είναι αποφασισμένοι μαζί με το λαό να συγκρουστούν και να διεκδικήσουν ανάσες στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.