Σάββατο 04/05/2019 - 18:02
ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Στόχος δεύτερης επίθεσης το περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Αγ. Στέφανο

Δεύτερη επίθεση μέσα σε τρεις μέρες δέχτηκε το προεκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Διονύσου στον Άγιο Στέφανο.

Στην καταγγελία της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Διονύσου αναφέρει:

«Είναι "βαθιά νυχτωμένοι" αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης, ήταν αυτό που έριξε στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας τους φασίστες και θα το ξανακάνει!

Σε κανένα άλλο προεκλογικό κέντρο στην περιοχή μας δεν έχει σημειωθεί ανάλογη επίθεση καθώς είναι γνωστό ότι τους ενοχλεί μόνο η δράση του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

  • Τους εξοργίζει η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπερασπίζονται και υπηρετούν.
  • Τους εξαγριώνει που μόνο η "Λαϊκή Συσπείρωση" και το ΚΚΕ ξεκάθαρα στέκονται απέναντι στο φασισμό, σε αντίθεση με άλλους συνδυασμούς που φιλοξενούν στα ψηφοδέλτιά τους φασίστες με το προσωπείο του ανεξάρτητου.

Δεν είναι τυχαίο ότι τους προηγούμενους μήνες είχε προηγηθεί επίθεση με φασιστικά συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ στον Άγιο Στέφανο, όπως βέβαια δεν ήταν τυχαίο ότι προ ημερών "ξήλωσαν" και το προεκλογικό πανό με τους υποψήφιους της "Λαϊκής Συσπείρωσης" επίσης στον Άγιο Στέφανο.

Όσο για τους “αγνώστους” που μόνο νύχτα μπορούν να δράσουν, να γνωρίζουν πως τους ξέρουμε πολύ καλά και σύντομα θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει! Γιατί όπως λέει και ο λαός μας "Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα..."».