Κυριακή 05/05/2019 - 11:09
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Φασιστοειδή τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στο περίπτερο του ΚΚΕ

Από τη νέα επίθεση στο περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Άγ. Στέφανο
Από τη νέα επίθεση στο περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Άγ. Στέφανο

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα το προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δέχθηκε επίθεση από φασιστοειδή. Μάλιστα, αυτή τη φορά οι θρασύδειλοι φασίστες αναβάθμισαν την επίθεση τους, χρησιμοποιώντας εκρηκτικό μηχανισμό που έσκασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Διονύσου - Βορείων Χωριών καλεί σε συγκέντρωση σήμερα, Κυριακή 5 Μάη, στις 7 μ.μ. στο προεκλογικό περίπτερο στον Άγιο Στέφανο, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα, ότι «είναι "βαθιά νυχτωμένοι" αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών».

Στην ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής:

«Οι επιθέσεις είναι συντονισμένες, καθοδηγούμενες και έχουν κλιμάκωση. Στην περιοχή μας δρουν φασιστικές ομάδες, καθοδηγούμενες από τη Χρυσή Αυγή και μόνος στόχος τους είναι να εμποδίσουν την δράση των κομμουνιστών. Αφού δεν κατάφεραν να καταστρέψουν ολοσχερώς το περίπτερο τις προηγούμενες μέρες κατά τις οποίες σημειώθηκαν δύο επιθέσεις, σήμερα 4 Μάη πριν τα μεσάνυχτα και αφού είχε προηγηθεί φραστική επίθεση από δύο άτομα σε διερχόμενο αυτοκίνητο οι οποίοι φώναζαν: ''Κομμούνια θα σας λιώσουμε, θα σας κάψουμε'', τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό και προκάλεσαν μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να σβήσει.

Τόσο είναι το μένος τους για το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, που δεν άντεχαν να παρακολουθούν από τις τρύπες τους τα μέλη του Κόμματος να ξαναστήνουν το εκλογικό κέντρο, δεν άντεχαν να παρακολουθούν τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος να συγκεντρώνονται και να συζητούν ενόψει των εκλογών, τις προτάσεις του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης"!

Είναι "βαθιά νυχτωμένοι" αν πιστεύουν ότι τέτοιες ενέργειες θα σταματήσουν τη δράση των κομμουνιστών. Το ΚΚΕ σε όλη την εκατοντάχρονη πορεία του δεν έκανε βήμα πίσω από τον αγώνα για την υπεράσπιση της εργατικής τάξης, ήταν αυτό που έριξε στον σκουπιδοντενεκέ της ιστορίες τους φασίστες και θα το ξανακάνει! Θα έχουν την τύχη του ειδώλου τους του Χίτλερ!

Οι φασίστες μας βρίσκουν απέναντί τους και αυτό τους πονάει, αλλά σαν θρασίμια που είναι φοβούνται και κινούνται μέσα στην νύχτα!

Κανένας από τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές δεν έχει καταδικάσει ανοιχτά τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών! Γιατί άραγε; Ποιόν συγκαλύπτουν; Μήπως τους φασίστες που κρύβουν στα ψηφοδέλτιά τους;

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν τον λαό της περιοχής, κάθε δημοκράτη που ζει και εργάζεται στον δήμο Διονύσου να βγάλει συμπεράσματα για τους πυρήνες που δρουν στην περιοχή μας. Να τους απομονώσει! Να ενισχύσει την "Λαϊκή Συσπείρωση" και το ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές!».