Δευτέρα 06/05/2019 - 12:01
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Μαζική και μαχητική συγκέντρωση - απάντηση στη δράση των φασιστοειδών (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Με μια μαζική και δυναμική συγκέντρωση και πορεία στον Άγιο Στέφανο πλήθος κόσμου διατράνωσε την αντίθεσή του στο φασισμό και το σύστημα που το γεννά, με αφορμή τον εμπρησμό του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ.

Δόθηκε δυναμική απάντηση σε όσους νόμιζαν πως μπορούν να κάμψουν το ηθικό των κομμουνιστών. «Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι θα βάλουν εμπόδια στη δράση μας», σημείωσε ο Τεύκρος Παντελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Τόνισε ότι η φασιστική συμμορία που δρα στην περιοχή και καθοδηγείται από τη Χρυσή Αυγή πήρε την απάντησή της. Οι εργαζόμενοι του τόπου μας στηρίζουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες. Δεν συγκινούνται από τα κροκοδείλια δάκρυα των υπόλοιπων συνδυασμών που όψιμα αποφάσισαν να καταδικάσουν τις επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «στα ψηφοδέλτια των υπόλοιπων συνδυασμών στο Δήμο Διονύσου έχουν διαχυθεί χρυσαυγίτες γι' αυτό και δεν καταδίκασαν τις δύο προηγούμενες επιθέσεις που δεχτήκαμε, οι υπόλοιποι συνδυασμοί βλέπουν το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής ως δεξαμενή ψήφων, θα τους ξεσκεπάσουμε!». Ο Τεύκρος Παντελόγλου κάλεσε τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, τα λαϊκά στρώματα της περιοχής να ενισχύσουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση», να καταδικάσουν την κυρίαρχη πολιτική με ψήφο στο ΚΚΕ. (Δείτε εδώ την ομιλία του Τ. Παντελόγλου)

Ακολούθησε δυναμική πορεία στους δρόμους του Αγίου Στεφάνου, με συνθήματα όπως «Σε ΚΚΕ και ΚΝΕ δεν πιάνουν απειλές κάτω τα ξερά σας απ' τους κομμουνιστές» και «Φασίστες - ρουφιάνοι των αφεντικών ξανά θα σας τσακίσει η πάλη των λαών!».