Κυριακή 12/05/2019 - 18:54
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Περιοδεία σε αγορές και καταστήματα (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή και το Σάββατο 10 και 11 Μάη αντίστοιχα, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Νίκος Δάρδαλης και κλιμάκιο υποψήφιων πραγματοποίησαν περιοδείες σε καταστήματα στο Εκπτωτικό Χωριό στα Σπάτα, στη λαϊκή αγορά και στην παραλία σε καφέ στην Αρτέμιδα.

Οι υποψήφιοι συνομίλησαν με τους εργαζόμενους, που κύρια είναι νέοι, περιστασιακά εργαζόμενοι, με ελαστικές σχέσεις εργασίας και εντατικοποίηση, οι οποίοι τους παρέθεσαν τα προβλήματα και τις δυσκολίες τους.

Οι υποψήφιοι κάλεσαν τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους για να απαντήσουν στους σχεδιασμούς της αστικής τάξης και των κομμάτων της. Τους κάλεσαν να πάρουν θέση, ώστε η εργατική τάξη να δημιουργήσει τις δικές της εξελίξεις, με την οργάνωση της πάλης, την ισχυροποίηση των συνδικάτων σε ταξική κατεύθυνση, αλλά και να ψηφίσουν ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες (ευρωεκλογές, δήμο και περιφέρεια).

Κάλεσαν τους εργαζόμενους να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα ότι δεν συμφωνούν με όλα αυτά τα μέτρα που εφαρμόζονται στη ζωή τους, μέσα και από τις ερχόμενες εκλογές. Να καταδικάσουν και με την ψήφο τους τη σημερινή κατάσταση και να διεκδικήσουν με καλύτερους όρους τη βελτίωση της ζωής τους, να μπουν μπροστά οι δικές τους ανάγκες.