Κυριακή 12/05/2019 - 20:24

Μαζικές και ενθουσιώδεις περιοδείες σε Γλυκή και Γαρδίκι του δήμου Σουλίου (ΦΩΤΟ)

Μαζικές και ενθουσιώδεις ήταν οι περιοδείες που πραγματοποίησαν κλιμάκια του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Γλυκή το βράδυ του Σαββάτου και στο Γαρδίκι το πρωί της Κυριακής με επικεφαλής τον Ηλία Κουτσή, υποψήφιο δήμαρχο Σουλίου.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μοίρασαν υλικό και ανακοινώσεις για τις τοπικές εκλογές και για τις ευρωεκλογές και μίλησαν με τον κόσμο στα καφενεία και τα καταστήματα της περιοχής. Για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώθηκαν τα πολύ θετικά μηνύματα για το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην περιοχή. Στις συζητήσεις κυριάρχησαν τόσο τοπικά θέματα όσο και ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Κουτσής κάλεσε τους δημότες «να γυρίσουν σελίδα» και στο δήμο και στην Περιφέρεια και να δώσουν δύναμη στο ΚΚΕ. Παρουσίασε τις προτάσεις - θέσεις αλλά και τη δράση των κομμουνιστών στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια και στηλίτευσε τους διάφορους «ανεξάρτητους», που πάλι θέλουν να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού και να γίνουν οι καλύτεροι διαχειριστές της εκάστοτε κυβερνητικής και ευρωενωσιακής πολιτικής. Τέλος, στάθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης να εγκλωβίσει τα λαϊκά στρώματα μέσα από μια διαδικασία «παροχών», ξεπλένοντας έτσι την πολιτική λιτότητας και φοροληστείας που έχει ακολουθήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.