Κυριακή 12/05/2019 - 22:49
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»

Πλαστή αντιπαράθεση για το Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου για να κρύψουν την ταύτισή τους ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ/ΚΙΝΑΛ

Την πλαστή αντιπαράθεση, που εκδηλώνεται γύρω από την κατάσταση του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ/ΚΙΝΑΛ, καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση», επισημαίνοντας ότι εντάσσεται στη στημένη κοκορομαχία των κομμάτων, με στόχο να κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» καταγγέλλει πως είναι γνωστό ότι μετά την αναβάθμιση του Κέντρου με κονδύλια ύψους 2,5 εκατ. ευρώ θα παραδοθεί στους ιδιώτες για εκμετάλλευση και «αφού οι δημότες για άλλη μία φορά θα χρυσοπληρώσουν από την τσέπη τους για να έρθουν μετά οι περιβόητοι επενδυτές για να "θησαυρίσουν" χωρίς να βάλουν δεκάρα τσακιστή. Αλλωστε, τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης τις είδαμε και με τα σφαγεία που στοίχισαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που παραδόθηκαν σε ιδιώτες έναντι πινακίου φακής και που σήμερα μαραζώνουν, με τους κτηνοτρόφους του νομού να βρίσκονται σε απόγνωση. Τις συνέπειες της ιδιωτικοποίησης τις βλέπουμε και στην καθαριότητα, με τις εργασιακές σχέσεις που βασιλεύουν εκεί».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ξεκαθαρίζει πως «ο αθλητισμός είναι καθολικό κοινωνικό δικαίωμα. Οι αθλητικές υποδομές είναι λαϊκή περιουσία. Μπορούν να αναβαθμιστούν άμεσα χωρίς φαραωνικού τύπου έργα και πανάκριβες εργολαβίες, να καταστούν πραγματικό κόσμημα για το Καρπενήσι, να παραμείνουν ανοιχτές στον λαό και τα οφέλη από τη χρήση τους να τα καρπώνεται ο λαός της περιοχής και ο δήμος».