Τρίτη 14/05/2019 - 22:18
ΚΟΒ ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Καταγγέλλει την επίθεση κατά του εκλογικού περιπτέρου

Την επίθεση που εξαπέλυσαν φασιστικά στοιχεία στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία του Ευόσμου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Ευόσμου του Κόμματος.

Ειδικότερα τονίζει πως «κατά την προσφιλή τακτική τους να δρουν στο σκοτάδι, γνωστά φασιστικά στοιχεία της περιοχής στον Εύοσμο, το βράδυ της 13ης Μάη έσκισαν αφίσες του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και βρώμισαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία του Ευόσμου με τα σύμβολα του φασισμού. Τους ενοχλεί η δράση των μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Εύοσμο, των υποψήφιων με τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", καθώς και η απήχηση των θέσεων του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής».

«Καταγγέλλουμε», συνεχίζει, «στο λαό της περιοχής τις φραστικές επιθέσεις, τις απειλές εναντίον κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών και το βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ. Οι γνωστοί σε εμάς και στους κατοίκους της περιοχής "άγνωστοι" επιτίθενται στο ΚΚΕ γιατί οι θέσεις του στοχεύουν στην ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος που τους γεννά και που φυσικά το στηρίζουν. Τους εξοργίζει η δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ γιατί είναι οι μόνες δυνάμεις που παλεύουν πραγματικά για την κάλυψη των αναγκών της εργατικής τάξης και του λαού».

«Αυτοί οι δήθεν άγνωστοι νοσταλγοί των Ες-Ες φοβούνται να δράσουν τη μέρα, γι’ αυτό και ξετρυπώνουν τη νύχτα από τα λαγούμια, αλλά να ξέρουν ότι θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει. Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας», καταλήγει η ανακοίνωση.