Πέμπτη 16/05/2019 - 16:27
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ηλ. Σταμέλος: Είμαστε στήριγμα του λαού ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική (ΦΩΤΟ)

Σε συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο πάρκο της «2ας Μαΐου», που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 15 Μάη, μίλησε ο Δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος, Ηλίας Σταμέλος.

Στην ομιλία του, παρουσίασε το έργο της Δημοτικής Αρχής τα πέντε χρόνια που πέρασαν, σημειώνοντας πως στάθηκε δίπλα στο λαό, στήριγμα στην πάλη του και ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική.

Υπογράμμισε πως διεκδίκησε και εξασφάλισε χρηματοδότηση για έργα αναγκαία για την πόλη, όπως η ανακατασκευή των παιδικών χαρών, οι σοβαρές επεμβάσεις στα σχολεία της πόλης, η αποχέτευση, κ.ά. Στάθηκε στα έργα που ήδη έχουν δρομολογηθεί και θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα, όπως ο οδοφωτισμός, το ΚΗΦΗ, κ.ά., ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην προσπάθεια που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή να ξεχρεώσει το δήμο, χωρίς να χαρατσώσει το λαό, αφού μείωσε τα δημοτικά τέλη και απάλλαξε από αυτά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και εξασφάλισε την πρόσβαση για όλα τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, με απαλλαγή από τα τροφεία για τις οικογένειες με εισόδημα έως 25.000 ευρώ. Ο Ηλ. Σταμέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα προγράμματα Αθλητισμού και Πολιτισμού που υλοποιούνται στην πόλη, δίνοντας διέξοδο σε μεγάλο κομμάτι της νεολαίας της πόλης.

«Όλα αυτά, οι άλλες παρατάξεις κάνουν ότι δεν τα βλέπουν. Για αυτούς, όλα αυτά είναι οφθαλμαπάτη. Φθάνουν στο σημείο να παρουσιάζουν ως δικές τους προτάσεις τα έργα που έχουμε εξασφαλίσει», είπε χαρακτηρίστηκα στην ομιλία του ο δήμαρχος και κάλεσε το λαό της πόλης να υπερασπιστεί αυτήν την πορεία. Να συνεχίσει στην ίδια ασυμβίβαστη πορεία, να επανεκλέξει στο Δήμο Καισαριανής αγωνιστική δημοτική αρχή, να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».