Σάββατο 18/05/2019 - 19:34
ΚΟΒ ΛΟΦΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σχόλιο για τo βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου (ΦΩΤΟ)

Σε σχόλιό της, για το βανδαλισμό του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ, η ΚΟΒ Λόφου Αξιωματικών του Κόμματος, αναφέρει τα εξής:

«Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται ποιος είναι αυτός που "ενοχλεί" στις φτωχογειτονιές του Περιστερίου.

Μέσα στο βράδυ, πάλι "σαν τα ποντίκια", έκαναν προσπάθεια, αφού δεν τα κατάφεραν, να βανδαλίσουν το κιόσκι του ΚΚΕ στην περιοχή. Έρχεται σαν συνέχεια ανάλογων περιστατικών με εμετικά, φασιστικά συνθήματα, σε σχολείο της περιοχής, και σε κιόσκια σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Καθημερινά φαίνεται ποιος είναι αυτός που τους μπαίνει στο μάτι. Είναι το ΚΚΕ που συζητάει πλατιά στην εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη νεολαία, την προοπτική για έναν κόσμο απαλλαγμένο από εκμετάλλευση, πόλεμο και φασισμό. Για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τα παράσιτα που μας κλέβουν τον πλούτο που παράγουμε. Για μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, την επόμενη μέρα από τις επερχόμενες εκλογές.

Τους ενοχλεί που όλο και περισσότερος κόσμος προσεγγίζει, δηλώνει στήριξη, στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Να ξέρουν όμως. Ότι δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα. Όλα αυτά μας πεισμώνουν. Με τους Κομμουνιστές δεν θα ξεμπερδέψουν εύκολα. Η ιστορία, και του Περιστεριού, έχει αποδείξει ότι ο λαός θα τους στείλει ξανά στα λαγούμια τους.

Όλοι στη μάχη μέχρι τέλους, για ισχυρό ΚΚΕ παντού, σε Ευρωβουλή, Δήμο και Περιφέρειες».