Κυριακή 19/05/2019 - 20:43
ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πλούσια η δραστηριότητα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ενόψει των εκλογών (ΦΩΤΟ)

Πλούσια είναι η δραστηριότητα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Μυτιλήνη, ενόψει των εκλογών, με τον κόσμο να υποδέχεται τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων, καθώς και τους υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάτοικοι τονίζουν πως είναι οι μόνοι που δεν τους θυμούνται τώρα προεκλογικά αλλά τους βλέπουν, και στην πόλη και στα χωριά, συχνά όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης και ότι είναι οι μόνοι που ασχολούνται πραγματικά με τα καθημερινά τους προβλήματα, τα οποία και φέρνουν στα Περιφερειακά ή στα Δημοτικά συμβούλια.

Επίσης, επισημαίνουν πως το ΚΚΕ καθημερινά παλεύει ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές της ΕΕ και των κυβερνήσεων που τις υπηρετούν και οι οποίες ευθύνονται και για το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς και για την ερήμωση των χωριών μας και την υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου.

Στα Λουτρά, μίλησε σε συγκέντρωση των κατοίκων, ο βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Σταύρος Τάσσος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας της ΚΟΒ Λουτρών και υποψήφιος της Τοπικής Κοινότητας, Αργύρης Λίγκος.

Παράλληλα, κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Μυτιλήνης με επικεφαλής την Υποψήφια Δήμαρχο Μυτιλήνης, Νίκη Τσιριγώτη, περιόδευσε στην αγορά της πόλης και μίλησε με τους καταστηματάρχες και τους εργαζόμενους. Αργότερα, η Ν. Τσιριγώτη μίλησε σε συγκέντρωση στη Λουτρόπολη Θερμής, όπου χαιρέτισαν οι υποψήφιοι για την Περιφέρεια Ερατώ Καρακωνσταντή, για το Δήμο Μυτιλήνης, Μαριάνθη Χαρατσιάρη, αλλά και ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Μανόλης Ανδρουλιδάκης.

Τέλος, στο Καμπούδι Αγιάσου, μίλησε η περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αγλαΐα Κυρίτση, και χαιρέτησαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Μαρία Αϊβαλιώτου και Θοδωρής Μαγλογιάννης, και στην Τοπική Κοινότητα Αγιάσου, Χρύσανθος Χατζηπαναγιώτης και Ηρακλής Κουντουρέλλης.