Δευτέρα 20/05/2019 - 20:58

Περιοδείες του Μ. Σελέκου στο Χαϊδάρι (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία συνεχίζονται οι περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον δήμαρχο Χαϊδαρίου, και εκ νέου υποψήφιο, Μιχάλη Σελέκο.

Την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο του συνδυασμού, επισκέφθηκε αρκετές γειτονιές του Δήμου, σχολεία και άλλες δομές.

Αρκετές περιοδείες κατέληξαν σε συγκεντρώσεις, όπως στο Έρεισμα και το Δαφνί, όπου ο Δήμαρχος ανέδειξε το έργο της Δημοτικής Αρχής σε μια σειρά από τομείς, όπως η κοινωνική πολιτική, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, τα τεχνικά έργα.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην «επόμενη μέρα», όπως χαρακτηριστικά είπε σε ομιλία του σε κατοίκους στην περιοχή του Δαφνιού, «είναι επιτακτική ανάγκη να επανεκλεγεί στη διοίκηση η "Λαϊκή Συσπείρωση", ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια που θέτει ως βασικό κριτήριο την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων τα οποία πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός, ώστε να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις και να συνεχίσουν να τις απολαμβάνουν οι δημότες, ώστε να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα που διεκδίκησε και υλοποιεί αυτή η διοίκηση, ώστε να ολοκληρωθούν έργα όπως η αναβάθμιση των 28 παιδικών χαρών ή η ανάπλαση της οδού Φαβιέρου για τα οποία ήδη έχει εξασφαλισθεί χρηματοδότηση και θα δημοπρατηθούν το επόμενο διάστημα, ώστε η πόλη να μη γυρίσει πίσω σε δημοτικές αρχές που φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη για την υποβάθμιση υπηρεσιών όπως της καθαριότητας».

Το θετικό κλίμα που υπάρχει αποτυπώθηκε και στη σύσκεψη νεολαίας που έγινε την Παρασκευή, σε περιοδείες που έγιναν στις λαϊκές της περιοχής, καθώς και στο μεγάλο λαϊκό γλέντι που στήθηκε χθες στο εκλογικό περίπτερο του Δάσους.

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα και θα κορυφωθούν με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση την Παρασκευή 24/05, στο Παλατάκι, στις 20.00, όπου θα μιλήσει ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος.

Το πρόγραμμα των περιοδειών έχει ως εξής:

  • Τρίτη 21/05 ώρα 07.50, περιοδεία στο 3ο Δημοτικό και το 4ο Νηπιαγωγείο, στο ΚΑΠΗ του κέντρου, στο ΚΕΠ ώρα 18.00, περιοδεία στην περιοχή της Γρηγορούσας.
  • Τετάρτη 22/05 ώρα 07.50, περιοδεία στο 7ο Δημοτικό και 7ο Νηπιαγωγείο, ώρα 18.00, περιοδεία στην περιοχή της Γρηγορούσας.
  • Πέμπτη 23/05 ώρα 07.50, 6ο Δημοτικό και 11ο Νηπιαγωγείο, ώρα 19.30 περιοδεία στην Καραϊσκάκη.