Τρίτη 21/05/2019 - 12:49
ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Περιοδεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε χώρους εκπαίδευσης (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία σε χώρους εκπαίδευσης στην Καρδίτσα πραγματοποίησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Βασίλη Κρανιά, υποψήφιο δήμαρχο και την Μαρία Σκούφη, εκπαιδευτικό και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Θεσσαλίας.

Μίλησαν με σπουδαστές της Κτηνιατρικής και συναντήθηκαν με το προσωπικό της σχολής, με τους εργαζόμενους της λέσχης, της καθαριότητας όπως και με την υπεύθυνη του συγκεκριμένου τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στη συνέχεια η περιοδεία συνεχίστηκε στο ΤΕΙ Καρδίτσας, στα Τμήματα Τροφίμων, Διαιτολογίας, Δασοπονίας και ΣΤΕΞ, έγιναν ενημερώσεις σε εργαστήρια καθώς και στη λέσχη σίτισης του ΤΕΙ, στα κυλικεία των Τμημάτων.

Η συζήτηση αφορούσε κυρίως την εργασιακή ζούγκλα, τις κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος ενάντια στις αναδιαρθρώσεις Γαβρόγλου σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, το θετικό αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι σπουδαστές ανέδειξαν με μεγάλη αύξηση σε ψήφους την «Πανσπουδαστική» σε πρώτη δύναμη.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο ΙΕΚ του ΟΑΕΔ όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με εκπαιδευτικούς και το προσωπικό του ΙΕΚ όπου τονίστηκε ότι χρειάζεται ισχυρό ΚΚΕ παντού σε όλες τις κάλπες, για ισχυρούς αγώνες.