Τετάρτη 22/05/2019 - 10:39
ΔΙΟΝΥΣΟΣ

Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Μαζική και δυναμική ήταν η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Διονύσου στον Άγιο Στέφανο τη Δευτέρα. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και παρακολούθησε την ομιλία της Έφης Χαλιού, υποψήφιας ευρωβουλευτή, καθώς και του υποψήφιου δημάρχου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Τεύκρου Παντελόγλου, παρά την προσπάθεια φασιστοειδών να αμαυρώσουν τη συγκέντρωση.

Η Έφη Χαλιού ανέφερε πως «η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, στήνουν παγίδες και βάζουν τρικλοποδιές στον λαό για να μη συναντηθεί με την πολιτική του ΚΚΕ. Οι κομμουνιστές όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν τη μάχη ώστε εργάτες, άνθρωποι του μόχθου, νεολαίοι να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της αντεπίθεσης σε όλη την Ελλάδα. Τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές τις αξιοποιούμε ώστε η ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ να φτάσει σε περισσότερους εργαζόμενους» (Δείτε εδώ την ομιλία της).

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Τεύκρος Παντελόγλου, επισημαίνοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν στον Δήμο, προκειμένου να ζήσουν καλύτερα και να ελαφρυνθούν οικονομικά τα λαϊκά στρώματα. Συγκεκριμένα ανέφερε «στον δήμο μας οι μεγάλες βιομηχανίες όπως είναι η φαρμακοβιομηχανία DEMO και η BIC, έχουν πρόσβαση σε νερό άριστης ποιότητας και σε φυσικό αέριο αντίστοιχα. Στον αντίποδα βρίσκονται τα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής μας που δεν έχουν πρόσβαση σε τίποτα από τα παραπάνω, που πληρώνουν χρυσάφι το νερό, που ζουν δίπλα από το μολυσμένο ρέμα “Φασίδερη”, που τους εμπαίζουν χρόνια τώρα σχετικά με την αποχέτευση!»

Πρόσθεσε πως «κανείς από τους υπόλοιπους συνδυασμούς δεν αγγίζει αυτά τα ζητήματα, γιατί υπηρετούν μια πολιτική που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, λένε για πράσινη ανάπτυξη και για ηλεκτρονικές υπηρεσίες αλλά δεν αναφέρουν τίποτα για τα 15 εκατομμύρια ευρώ που είναι δεσμευμένα στις τράπεζες και θα μπορούσαν να καλύψουν και με το παραπάνω ανάγκες του Δήμου, όπως σχολεία κ.λπ.».

Ο Τεύκρος Παντελόγλου κάλεσε τον λαό της περιοχής να ενισχύσει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες ως μόνη απάντηση στην κυρίαρχη πολιτική που ματώνει καθημερινά τον λαό. (Δείτε εδώ την ομιλία του).

Το ραντεβού των μελών και των φίλων του ΚΚΕ ανανεώθηκε για σήμερα, για τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 8.00 στην οποία θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Τα πούλμαν από τον Άγιο Στέφανο θα αναχωρήσουν στις 5.45 από τα Νηπιαγωγεία.