Τρίτη 21/05/2019 - 22:14
ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Μαζικές περιοδείες και εξορμήσεις για τις εκλογές (ΦΩΤΟ)

Μαζικές περιοδείες και εξορμήσεις συνεχίζουν να πραγματοποιούν κλιμάκια των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην Κάλυμνο με επικεφαλής τον Σάκη Χούλλη, υποψήφιο δήμαρχο Καλυμνίων, με τη διακήρυξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο χέρι και με στόχο να φτάσουν παντού τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο και την Περιφέρεια.

Ολες τις προηγούμενες μέρες τα κλιμάκια περιόδευσαν σε πολλές γειτονιές του νησιού, τουριστικές περιοχές, εργασιακούς χώρους και χώρους νεολαίας.

Από τις συζητήσεις και με τη νεολαία του νησιού, αλλά και με εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους ψαράδες, τους καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης αλλά και τους ιδιοκτήτες μικρών τουριστικών επιχειρήσεων αναδείχτηκε έντονα, η ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ παντού και στις 3 κάλπες για να έχει περισσότερους ευρωβουλευτές, δημάρχους, και συμβούλους στην τοπική διοίκηση, που θα σταθούν στο πλάι του λαού, ώστε από την επόμενη μέρα, που όλα τα προβλήματα θα είναι εδώ, να μπορεί να παλέψει από καλύτερες θέσεις, να ενταθεί η διεκδίκηση για μέτρα ανακούφισης.

Οι περιοδείες σε γειτονιές και εργασιακούς χώρους συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα, με κορύφωση την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, την Πέμπτη 23 Μάη στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, όπου θα μιλήσει ο Σάκης Χούλλης, υποψήφιος δήμαρχος Καλύμνου με την «Λαϊκή Συσπείρωση».