Τετάρτη 22/05/2019 - 11:03
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Μαζική συγκέντρωση στην Αγία Μαρίνα (ΦΩΤΟ)

Στην κατάμεστη πλατεία Ανεξαρτησίας, στην Αγ. Μαρίνα, στην Ηλιούπολη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση. Τη συγκέντρωση άνοιξαν με καλλιτεχνικό πρόγραμμα οι μουσικοί Δημήτρης Ζήσης που είναι και υποψήφιος για τον Δήμο, η Ιωάννα Σαμπαϊντά και ο Νικόλας Βλάχος.

Στη συνέχεια, μίλησε η υποψήφια δήμαρχος Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: «Με εμπιστοσύνη στο δίκιο μας και αισιοδοξία μπορούμε να δώσουμε τη μάχη. Να βγει πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας, να βρεθεί πιο ψηλά, με νέες δυνάμεις και να τσακιστεί η ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή. Όσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ, τόσες περισσότερες δυνάμεις θα έχει ο λαός για να παλέψει, με την πεποίθηση ότι τώρα πλέον υπάρχει συσσωρευμένη πείρα όλα αυτά τα χρόνια από την εναλλαγή στην κυβέρνηση όλων των αστικών κομμάτων, και τελευταία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της δήθεν "πρώτη φορά αριστεράς"».

Στο τέλος της συγκέντρωσης ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο από την περιοχή της λαϊκής συνοικίας της Αγ. Μαρίνας.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακές σύμβουλοι Χρυσούλα Λαμπούδη και Θεοδώρα Καραγιαννίδου.