Πέμπτη 23/05/2019 - 11:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε σύσκεψη στο Πέραμα μίλησε ο Ν. Έξαρχος

Σε σύσκεψη στο Πέραμα Ιωαννίνων μίλησε τη Τετάρτη 22 Μάη ο Νίκος Έξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Ο Ν. Έξαρχος σημείωσε μεταξύ άλλων πως «και στην Ελλάδα και παντού, υπάρχουν δυο πατρίδες που βρίσκονται σε ανειρήνευτη σύγκρουση μεταξύ τους. Από τη μία είναι η πατρίδα της εργατικής τάξης, του ελληνικού λαού, που με τους κόπους του φτιάχνει ό,τι βλέπουμε σήμερα σε αυτόν τον τόπο. Από την άλλη είναι η πατρίδα μιας χούφτας εκμεταλλευτών - παράσιτων που χωρίς να προσφέρουν τίποτα τσεπώνουν όλο τον πλούτο, που όταν τους συμφέρει, παίρνουν τις επιχειρήσεις τους και τις μεταφέρουν σε “άλλες πατρίδες” ή σηκώνουν στα καράβια τους άλλες ξένες σημαίες γιατί αυτό συμφέρει τα κέρδη τους. Αυτών την "πατρίδα" ταΐζουν με την πολιτική τους ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και οι υπόλοιποι.

Ελάτε να βαδίσουμε μαζί, πάρτε τη θέση σας στο πλάι του ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ έχει σχέδιο και για το σήμερα και για το αύριο. Φωτίζει µε το ανατρεπτικό του πρόγραμμα το δρόμο, για μια διαφορετική οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, με το λαό στην εξουσία και πραγματικό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει. Γιατί αυτό σήμερα είναι το προοδευτικό και σύγχρονο. Η “Ελλάδα των πολλών” είναι η Ελλάδα του σοσιαλισμού!».