Πέμπτη 23/05/2019 - 13:56
ΣΑΜΟΣ

Περιοδείες και συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (ΦΩΤΟ)

Περιοδείες και συγκεντρώσεις πραγματοποίησε το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» στη Σάμο με επικεφαλής τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή.

Τη Δευτέρα έγινε περιοδεία στον ΕΟΣ όπου ο Θ. Παφίλης μίλησε στους εργαζόμενους και τους κάλεσε να εμπιστευτούν την πείρα τους και να στηρίξουν το ΚΚΕ παντού.

Ακολούθησε περιοδεία στο Νοσοκομείο Σάμου και συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων και την πρόεδρο του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών, Ουρανία Αποστόλου.

Την Τρίτη επισκέφθηκε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Καρλόβασι όπου έγινε συζήτηση για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία (υποστελέχωση, κτιριακά κλπ.). Ακολούθησε περιοδεία στο Κέντρο Υγείας όπου για άλλη μια φορά αναδείχθηκε η επικίνδυνη για το λαό κατάσταση με ένα πλήρωμα ασθενοφόρου για όλο το νησί.

Επίσης έγινε συνάντηση με το Πανσαμιακό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία και Φίλων «Νίκος Μένεγας - ο Ίκαρος». Τα μέλη του ΔΣ εξέθεσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και από την κεντρική πολιτική, αλλά και από τη διαχρονική αδιαφορία της πολιτικής των αρχών της Τοπικής Διοίκησης.

Με μεγάλη συμμετοχή έγιναν οι δύο προεκλογικές συγκεντρώσεις σε Βαθύ και Καρλόβασι. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Θανάσης Παφίλης, ενώ ομιλίες έγιναν από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, Σταμάτη Φιλιππή και Βάσω Βρυνιώτη, και τους υποψήφιους δημάρχους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, Κώστα Τζίχα και Βασίλη Κοσμά, οι οποίοι κάλεσαν το λαό του νησιού να διεκδικήσουν το δήμο για λογαριασμό τους, υπερψηφίζοντας τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».