Παρασκευή 24/05/2019 - 16:55
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΑΡΔΑ ΣΤΟ «902.GR»

«Η "Λαϊκή Συσπείρωση" στη διοίκηση του δήμου σημαίνει περισσότερη δύναμη στο πλάι του λαού» (VIDEO)

Η διαφορετική αντίληψη που με επιμονή, με σχέδιο, με μαχητικότητα, έχει η Δημοτική Αρχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης», αποτελεί ένα κριτήριο ψήφου που θα εκτιμήσει η πλειονότητα των συμπατριωτών μας, έτσι ώστε από κοινού τα επόμενα χρόνια να προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα βήματα μπροστά, αποσπώντας ακόμα περισσότερα από αυτά που δικαιούμαστε, για να διαμορφωθεί ένα καλύτερο μέλλον πρώτα και κύρια για τους κατοίκους του νησιού, αλλά και για όσους μας επισκέπτονται. Αυτό σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του, αλλά και με συνέντευξή του μέσω «Skype» στο «902.gr», ο Νίκος Λαρδάς, υποψήφιος Δήμαρχος Ικαρίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, όπως, μεταξύ άλλων, τις ελλείψεις προσωπικού και εξοπλισμού στο νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας της Ικαρίας (με τη Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με φορείς να έχουν προχωρήσει σε παρεμβάσεις, αλλά και κινητοποιήσεις για το ζήτημα), αλλά και την ελλιπή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την υπόλοιπη χώρα. Παράλληλα, ο Ν. Λαρδάς μίλησε για τη στήριξη των νέων ανθρώπων από τη Δημοτική Αρχή, ιδιαίτερα στο κομμάτι του Αθλητισμού, καθώς και τις πρωτοβουλίες που πήρε ενάντια στα ναρκωτικά.

Καταλήγοντας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ικαρίας τόνισε πως η εμπιστοσύνη που φαίνεται να ανανεώνεται στη «Λαϊκή Συσπείρωση» για την επόμενη περίοδο, θα δώσει τη δυνατότητα να γίνουν βήματα παραπάνω, με την πλειονότητα των Ικαριωτών στο πλάι μας. Έχει φανεί στην πράξη ότι η "Λαϊκή Συσπείρωση" στη διοίκηση του δήμου σημαίνει περισσότερη δύναμη στο πλάι του λαού. Ο Ν. Λαρδάς κάλεσε το λαό να προσέλθει στις κάλπες με ενιαίο κριτήριο, να ενισχύσει το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς είναι μια σίγουρη πολιτική επιλογή που την επομένη των εκλογών δεν θα τη βρεις απέναντί σου στα ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά πολύ περισσότερο, στα ζητήματα που αφορούν συνολικότερα την προσπάθεια αντιμετώπισης των επιπτώσεων που υπάρχουν στο νησί, από την πολιτική που εφαρμόζεται σήμερα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τα προηγούμενα χρόνια από αυτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μεμονωμένα ή από κοινού.