Πέμπτη 23/05/2019 - 21:03
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Κορυφώνονται οι περιοδείες στην τελική ευθεία για τις εκλογές (ΦΩΤΟ)

Κορυφώνονται, σε κλίμα αισιοδοξίας και αγωνιστικής ανάτασης οι περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Δήμου Δυτικής Λέσβου μετά την ομιλία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Μάη, στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής. Πιο συγκεκριμένα.

Τη Δευτέρα 20 Μάη ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Συκάς και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πέτρας (Σκουτάρο, Πέτρα), συζητώντας με τους δημότες για τα προβλήματα της περιοχής.

Την Τρίτη, 21 Μάη, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Τάσσο Σταύρο και υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους επισκέφτηκαν το Μόλυβο και την Άργενο. Κύρια θέματα συζήτησης ήταν ο τουρισμός, το προσφυγικό και η κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας.

Χθες Τετάρτη, 22 Μάη, επισκέφτηκαν την Πελόπη, την Κλειού και την Κάπη όπου συζητήθηκαν οι τιμές των αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων, αλλά και τα παράπονα των κατοίκων για προσωρινές παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο που δεν διορθώνουν τίποτα ουσιαστικά. Ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι κάθετα αντίθετη με αυτή την τακτική και δεσμεύτηκε για παρεμβάσεις που θα λύσουν αρκετά προβλήματα (εκτεταμένες τσιμεντοστρώσεις όπου απαιτείται, ιρλανδικές διαβάσεις ώστε να μη διαβρώνονται οι αγροτικοί δρόμοι με τις πρώτες βροχές κ.α.).

Τέλος οι συνδημότες μας ενημερώθηκαν ότι σήμερα 23/5 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ομιλία στον Μανταμάδο, με ομιλητές:

  • τον υποψήφιο περιφερειάρχη Τάσσο Σταύρο
  • τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Συκά
  • τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Θέμη Κλιομιδιώτη