Παρασκευή 24/05/2019 - 13:53
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Μαζική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ληξούρι (ΦΩΤΟ)

Πηγή: Kefalonianews.gr
Πηγή: Kefalonianews.gr

Μαζική συγκέντρωση πραγματοποίησε το ΚΚΕ στο Ληξούρι την Τετάρτη 22 Μάη.

Στη συγκέντρωση μίλησαν η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Ληξουρίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημήτρης Μαντζουράτος, η υποψήφια περιφερειάρχης Αλεξάνδρα Μπαλού, καθώς και η συνεργαζόμενη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το Δήμο Ληξουρίου Μαρία Μουρελάτου.

Η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι «το ΚΚΕ διεκδικεί μαζί με το λαό να πάρουμε όσα μας ανήκουν» και σημείωσε ιδιαίτερα ότι «το δίλημμα που βάζει στο λαό ο κ. Τσίπρας -καλύτερα το λίγο από το τίποτα- δεν μπορεί να είναι αξία του λαού μας». Τόνισε ότι «ζητάμε την ψήφο του λαού για να συμβάλουμε ώστε να αναδεικνύεται ο ίδιος σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων, σε μια ΕΕ που δεν αλλάζει, που δεν παρεκκλίνει από την πορεία της ως ένωση των μονοπωλίων και που έχει στόχο την ενοποίηση των μονοπωλίων κατά του λαού». Κάλεσε το λαό να καταδικάσει αυτήν την πολιτική σε όλες τις κάλπες με ισχυρό ΚΚΕ παντού.

Η Αλ. Μπαλού, ο Δ. Μαντζουράτος (διαβάστε την ομιλία ΕΔΩ) και η Μ. Μουρελάτου τόνισαν την ανάγκη ο λαός της Παλικής να συμβάλει με την ψήφο του ώστε να αλλάξει σελίδα σε δήμο και Περιφέρεια. Κατέθεσαν όλα εκείνα τα στοιχεία που στοιχειοθετούν την εγκατάλειψη, μίας προς μίας όλων των λαϊκών αναγκών και έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις για τις πρωτοβουλίες που θα παρθούν, τις προτεραιότητες και τα έργα που πρέπει άμεσα να δρομολογηθούν, ώστε να πάρει ανάσα ο λαός και τα λαϊκά νοικοκυριά στο Ληξούρι και την Παλική.

Δείτε εδώ το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Πηγή: kefalonitikanea.grΠηγή: kefalonitikanea.grΠηγή: kefalonitikanea.grΠηγή: kefalonitikanea.grΠηγή: Kefalonianews.grΠηγή: Kefalonianews.grΠηγή: Kefalonianews.grΠηγή: Kefalonianews.grΠηγή: Kefalonianews.gr