Δευτέρα 27/05/2019 - 01:26
ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ

Την άλλη Κυριακή η Καισαριανή να έχει πάλι αγωνιστική δημοτική αρχή (ΦΩΤΟ)

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου στην Καισαριανή, που στέλνουν τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δεύτερο γύρο, ο λαός της πόλης.

Την ώρα που ο Ηλίας Σταμέλος, δήμαρχος Καισαριανής και εκ νέου υποψήφιος, μιλούσε στους συγκεντρωμένους στο εκλογικό περίπτερο, η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν πρώτη με πάνω από 30% «το μεγαλύτερο αποτέλεσμα που έχουμε φέρει στον πρώτο γύρο στην Καισαριανή μετά τον Π. Μακρή», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Ηλ. Σταμέλος ευχαρίστησε «όλους όσοι έδωσαν τη μάχη μέχρι σήμερα άτομο το άτομο. Είμαστε στο δεύτερο γύρο. Πάμε, λοιπόν, την επόμενη βδομάδα, με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, με συμμετοχή όλων, σπίτι το σπίτι, πόρτα την πόρτα, έτσι ώστε την άλλη Κυριακή αυτή την ώρα να έχει η Καισαριανή πάλι δημοτική αρχή αγωνιστική, δημοτική αρχή τη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Δεν αφήνουμε τίποτα. Με επιχειρήματα, με τη δουλειά μας, με το έργο μας. Δεν αφήνουμε κανέναν άνθρωπο. Είτε μας ψήφισε σε αυτές τις εκλογές, είτε ψήφισε άλλους συνδυασμούς και τους αντίπαλους συνδυασμούς. Να τους εξηγήσουμε γιατί πρέπει να συνεχιστεί αυτή η πορεία».