Δευτέρα 27/05/2019 - 01:58
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Β. Σίμος: Από αύριο συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά για την επανεκλογή! (ΦΩΤΟ)

Στην Πετρούπολη η πρωτιά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» φάνηκε από την αρχή και επιβεβαιωνόταν κάθε φορά που γίνονταν γνωστά τα αποτελέσματα ενός ακόμα εκλογικού τμήματος. Ώρα με την ώρα όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρωνόταν στο εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στη Λεωφόρο Πετρουπόλεως, για να ακούσει νέα από τις εκλογές.

Περίπου στις 10.30 το βράδυ, και ενώ είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των 20 από τα 90 εκλογικά τμήματα, ο Β. Σίμος, απευθυνόμενος στον κόσμο, σημείωσε: «Ο αρνητικός συσχετισμός δυνάμεων φαίνεται ότι δεν αλλάζει. Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Για εμάς έτσι κι αλλιώς, σε επίπεδο ευρωεκλογών, είτε είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά είτε η ΝΔ, την ίδια στρατηγική πλεύση έχουν. Τους ίδιους εφαρμοστικούς νόμους, τα ίδια μνημόνια έχουν ψηφίσει και οι δύο, αυτό σημαίνει ότι τα προβλήματα και την επόμενη μέρα θα είναι εδώ.

Γι' αυτό κι εμείς αυτό που ξέρουμε να κάνουμε είναι να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε προκειμένου να ανατρέψουμε αυτό το σάπιο σύστημα, που δημιουργεί όλα αυτά τα προβλήματα του λαού. Θα το κάνουμε ακόμα πιο δυναμικά, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το επόμενο διάστημα, γιατί φαίνεται ότι οι Πετρουπολιώτες μίλησαν ακόμα μια φορά και είπαν "Λαϊκή Συσπείρωση" ξανά στο τιμόνι του δήμου. Δεν υπέκυψαν σε εκβιασμούς, σε κάλπικα διλήμματα. Αντιθέτως απάντησαν: Ισχυροποίηση του ΚΚΕ, ισχυροποίηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Αυτό φωνάξανε οι Πετρουπολιώτες κι αυτό να ακούσουν όλοι όσοι πίστευαν ότι σήμερα θα κόψουν πρώτοι το νήμα.

Ο λαός μίλησε, ο λαός φώναξε και μέσα από εμάς ισχυροποιεί την ίδια του τη φωνή. Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή όχι σε όλα μαζί μας. Όλους τους ανθρώπους στο ψηφοδέλτιο, που δώσαμε μια μάχη δύσκολη, ενιαία μάχη για το δήμο μας, την Περιφέρεια, τις ευρωεκλογές.

Μπορεί η ενσωμάτωση να είναι στο επίπεδο που ακούστηκε πριν, παρ' όλα αυτά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά από αύριο. Την άλλη Κυριακή θα ολοκληρωθεί το βήμα που ξεκίνησε σήμερα, αυτό είναι βέβαιο, και με τέτοια αυτοπεποίθηση πρέπει να προχωρήσουμε. Να βρούμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε και άλλον τόσο. "Λαϊκή Συσπείρωση" ξανά στο τιμόνι του δήμου, για να συνεχιστεί η ασυμβίβαστη πορεία».