Τετάρτη 29/05/2019 - 22:51

Η Καισαριανή να παραμείνει σε αγωνιστική πορεία (ΦΩΤΟ)

Με αφετηρία το εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Παναγιώτη Μακρή στην Καισαριανή ομάδες - ομάδες εφοδιασμένες με την ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το αποτέλεσμα του α' γύρου και το κάλεσμα για τη μεγάλη συγκέντρωση της Παρασκευής στις 8 μ.μ. στην πλατεία Μακρή, που θα μιλήσει ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Ηλίας Σταμέλος «οργώνουν» όλη την Καισαριανή!

Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά, να εξασφαλίσουν ότι αυτή η Κυριακή θα σηματοδοτήσει ότι η Καισαριανή θα συνεχίσει την αγωνιστική της πορεία βάζοντας πάντα μπροστά τις ανάγκες του λαού της.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε εξόρμηση - περιοδεία στο πανέμορφο πάρκο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής με επικεφαλής τον δήμαρχο Η. Σταμέλο. Μαζί του ήταν και η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή.

Σε αυτή την περιοδεία ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες νέους γονείς και νέα ζευγάρια που έχουν βρει αποκούμπι στην πολιτική του δήμου, που δεν αφήνει κανένα παιδί έξω από τον παιδικό σταθμό, όπου για τη συντριπτική πλειοψηφία η συμμετοχή των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς είναι δωρεάν. Πολλούς από αυτούς τους νέους ανθρώπους ο δήμαρχος και το κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τους συνάντησε στις δύο ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, πραγματικό στολίδι στην πόλη.

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια από τον κόσμο, δείγμα αναγνώρισης, ότι η δημοτική αρχή της Καισαριανής είναι στο πλάι του λαού, παλεύοντας μαζί του για τις ανάγκες του. «Πάμε δυνατά και αυτή την Κυριακή». «Το ζήτημα είναι να συνεχίσει ο δήμος σε αυτή την κατεύθυνση, γι' αυτό την Κυριακή θα στηρίξουμε Ηλία Σταμέλο». «Δε λέμε καλή επιτυχία. Είναι σίγουρη. Ξέρουμε σε τι ασφυκτικό πλαίσιο υλοποιείτε αυτούς τους στόχους και έχετε αυτές τις προτεραιότητες».

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Καισαριανής, όπου μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια λειτουργίας του παίζει έναν πολύ σπουδαίο ρόλο στη διατήρηση της μνήμης, στο να μαθαίνει η νέα γενιά ότι όταν ο λαός μας θέλει μπορεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι το Μουσείο, με τα εκθέματα - γεμάτα ιστορία και περηφάνια, το έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής 35.000 άτομα, στην πλειοψηφία τους παιδιά και νέοι άνθρωποι.

Την Πέμπτη 30 Μάη, ο δήμαρχος θα επισκεφθεί το πρωί και το απόγευμα τα μαγαζιά της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με εμπόρους και εργαζόμενους.