Κυριακή 02/06/2019 - 22:39
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΣΑΡΙΑΝΗ - ΧΑΙΔΑΡΙ - ΙΚΑΡΙΑ

Υπόσχεση για συνέχιση του αγώνα υπέρ του λαού και από τις θέσεις της αντιπολίτευσης (ΦΩΤΟ)

Υπόσχεση για συνέχιση του αγώνα υπέρ του λαού και από τις θέσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και πιο δυναμικής πορείας για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές, για να ενισχυθεί ο λαός δίνουν οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους Δήμους Πετρούπολης, Καισαριανής, Χαϊδαρίου και Ικαρίας, που έδωσαν μέχρι τελευταία στιγμή τη μάχη για την επανεκλογή στις διοικήσεις των δήμων. Κλίμα αισιοδοξίας και μαχητικότητας επικράτησε στα εκλογικά κέντρα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όπου πλήθος κόσμου φώναζε συνθήματα υπέρ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών στις 7 Ιούλη.

«Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, με το χαμόγελο στα χείλη, γιατί εμείς ξέρουμε ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει» δήλωσε ο Βαγγέλης Σίμος στην Πετρούπολη που ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στήριξε τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Από την Καισαριανή ο Ηλίας Σταμέλος τόνιζε πως «συνεχίζουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ με το ίδιο πείσμα και μαχητικότητα για να βγει πιο δυνατό στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Ιούλη». Χαιρέτισε όλους όσοι συμπορεύτηκαν για να φτάσει το ψηφοδέλτιο και οι θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι.

Από το Χαϊδάρι ο Μιχάλης Σελέκος υπογράμμισε πως «με την ίδια αισιοδοξία και τον ίδιο ενθουσιασμό συνεχίζουμε! Μπροστά μας έχουμε τη μάχη των βουλευτικών εκλογών στις 7 Ιούλη, τη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, που είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εκφράσει τα συμφέροντα του λαού, να οργανώσει την αντεπίθεσή του απέναντι και στη νέα αντιλαϊκή κυβερνητική εναλλαγή. Γιατί το ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό!».

Από την Ικαρία, ο Νίκος Λαρδάς, τόνισε ότι «μπορεί να μην κερδίσαμε την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, κερδίσαμε όμως τη μάχη της αξιοπρέπειας, του όμορφου αγώνα, των καθαρών λόγων. Αφήνουμε μια σημαντική παρακαταθήκη στον τόπο μας σε έργα υποδομής και στη συμβολή του δήμου στους κοινωνικούς αγώνες του νησιού» και υπογράμμισε ότι «οι 7 εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο».