Σάββατο 15/06/2019 - 09:43
ΛΕΥΚΑΔΑ

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ για τις εκλογές στις 7 Ιούλη - Περιοδεία στη Λυγιά (ΦΩΤΟ)

Από την περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στη Λυγιά Λευκάδας
Από την περιοδεία των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στη Λυγιά Λευκάδας

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Λευκάδας για τις εκλογές στις 7 Ιούλη 2019 είναι οι:

Χρήστος Βεργίνης, Νοσηλευτής. Εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου.

Αλέξανδρος Βερροιώτης, απόφοιτος ΙΕΚ Νοσηλευτικής, οικοδόμος - ελαιοχρωματιστής. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

Δανάη Πλά - Καρύδη, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, υποψήφια διδάκτωρ στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του «Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά».

Περιοδεία του ΚΚΕ στη Λυγιά

Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Λευκάδας του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αλέξανδρο Βερροιώτη και Χρήστο Βεργίνη περιόδευσε ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιούνη στη Λυγιά Λευκάδας.

Σε συζητήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες τονίστηκε η ανάγκη να απορρίψουν τα κάλπικα διλήμματα «πολιτική αλλαγή και σταθερότητα», που προβάλλει η ΝΔ, και «πρόοδος ή παλινόρθωση της συντήρησης», που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί και οι δύο υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή στρατηγική και να ενισχύσουν το ΚΚΕ, ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών να έχουν δίπλα τους, τόσο στη Βουλή όσο και στο λαϊκό κίνημα, μια συνεπή, μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη που θα βάζει εμπόδια σε αυτή την πολιτική.

Ο Χρήστος ΒεργίνηςΟ Αλέξανδρος ΒερροιώτηςΗ Δανάη Πλα - ΚαρύδηΑπό την περιοδεία του κλιμακίου του ΚΚΕ στη Λυγιά