Τρίτη 18/06/2019 - 14:34
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Στόχος άνανδρων και θρασύδειλων μηχανισμών το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ (ΦΩΤΟ)

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι κατέστρεψαν τα ξημερώματα της Τρίτης 18 Ιούνη, βάζοντας φωτιά που έκαψε προεκλογικό υλικό.

Με ανακοίνωσή τους οι ΚΟΒ Κερατσινίου - Δραπετσώνας του Κόμματος καταγγέλλουν «τους άνανδρους και θρασύδειλους μηχανισμούς που κινούνται στο σκοτάδι και μετά μπαίνουν στις τρύπες τους», επισημαίνοντας πως αυτό «δείχνει ότι ενοχλούμε το σάπιο σύστημα» και τονίζοντας ότι «αυτό θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά να κάνουμε».

Αναφέρουν συγκεκριμένα:

«Το ΚΚΕ θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της πάλης, συμβάλλοντας στην αντίσταση του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου - ΕΕ, στην αντεπίθεση για να επανακτήσουμε δικαιώματα, στο φώτισμα της προοπτικής της εργατικής εξουσίας.

Ενέργειες όπως η επίθεση στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι μάς πεισμώνουν. Το ότι διάφοροι άνανδροι και θρασύδειλοι μηχανισμοί, που κινούνται στο σκοτάδι και μετά μπαίνουν στις τρύπες τους, κατέστρεψαν και έκαψαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ τα ξημερώματα της Τρίτης, δείχνει ότι ενοχλούμε το σάπιο σύστημά τους και αυτό θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά να κάνουμε.

Είναι βαθιά νυχτωμένοι όποιοι νομίζουν πως με τέτοιες ενέργειες μπορούν να αναστείλουν την ανυπότακτη και πρωτοπόρα δράση του ΚΚΕ στις εργατογειτονιές όπως είναι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα.

Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα τον αγώνα για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού μας. Για να φτάσει παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκό σπίτι το κάλεσμα για την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη».