Τετάρτη 19/06/2019 - 14:20

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Αργολίδα (ΦΩΤΟ)

Τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στην Αργολίδα παρουσίασε η ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ.

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής

Αγγέλου Τάσος, από την Αμυγδαλίτσα Αργολίδας, εργάτης. Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αργολίδας.

Αντωνίου Τάσος, από τα Λευκάκια Αργολίδας, γραφίστας. Είναι μέλος του Τμήματος Προπαγάνδας της KΕ του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Γκόνης Κώστας, γεννημένος στην Γκάτζια Αγίου Δημητρίου του Δήμου Επιδαύρου και είναι κάτοικος Ναυπλίου, Πολιτικός Μηχανικός. Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Πελοποννήσου. Εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Ναυπλιέων στις δημοτικές εκλογές του Μάη 2019.

Καλαϊτζή Μάρω, γεννημένη στην Ελευσίνα, κάτοικος Κιβερίου και είναι εμποροϋπάλληλος. Είναι Γραμματέας του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ και μέλος της ΕΟΕ της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου.

Μπαβελή Ναυσικά, γεννημένη στο Λιβαδερό Κοζάνης, κατοικεί στα Φίχτια Αργολίδας και είναι αγρότισσα. Μέλος του Πανελλαδικού ΔΣ της ΟΓΕ (Ομάδα Γυναικών Ελλάδας) και μέλος του προεδρείου της Ομάδας Γυναικών Άργους. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον Δήμο Άργους - Μυκηνών.

Αγγέλου ΤάσοςΑντωνίου ΤάσοςΓκόνης ΚώσταςΚαλαϊτζή ΜάρωΜπαβελή Ναυσικά