Πέμπτη 20/06/2019 - 20:27

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε δημόσιες υπηρεσίες στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου

Κλιμάκιο της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Πατεράκη, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος και πρόεδρο της επιτροπής ειρήνης Ηρακλείου, περιόδευσε σήμερα Πέμπτη 20 Ιούνη, στη ΔΕΥΑ, το ταχυδρομείο και το γραφείο μεταφορών της Περιφέρειας, στο Αρκαλοχώρι.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι ο λαός πρέπει να ενισχύσει το ΚΚΕ στις εκλογές, διότι έτσι ενισχύεται η δική του δύναμη. Να μην δείξει εμπιστοσύνη ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στην ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και τα άλλα αστικά κόμματα, καθώς στην πραγματικότητα έχουν όλοι τους το ίδιο αντιλαϊκό σχέδιο, που περιλαμβάνει αμέτρητες θυσίες και ανασφάλεια για τον λαό μας.

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις με την τουρκική επιθετικότητα, υπογράμμισε ότι η επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή της Ανατ. Μεσογείου, οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων που στηρίζουν τον αμερικανοΝΑΤΟικό σχεδιασμό και τον εγκλωβισμό των ελληνοτουρκικών σχέσεων στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, πρέπει να αποτελέσουν κριτήριο ψήφου και ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές.

Όπως σημείωσε:

«Απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα που κλιμακώνεται, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματάει να αναδεικνύει ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ ως «εγγύηση» για την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή, καλλιεργώντας εφησυχασμό για τον επικίνδυνο ρόλο τους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί προκλητικά να δικαιώσει τη δική της πολιτική εμπλοκής στα επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια, την οποία στηρίζει και δεσμεύεται να συνεχίσει η ΝΔ. Όσο και να θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον λαό, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και τα άλλα αστικά κόμματα, πίνουν όλοι τους νερό στο όνομα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ακριβώς γιατί η βάση της πολιτικής τους είναι η προώθηση των συμφερόντων και των αναγκών του μεγάλου κεφαλαίου. Αυτό καθορίζει την πολιτική τους και στην εσωτερική και στην εξωτερική πολιτική».

Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να πιστέψουν στη δύναμή τους, να αποφύγουν παγίδες και να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ στις εκλογές στις 7 Ιουλίου, γιατί με πιο ισχυρό ΚΚΕ στη Βουλή και στο κίνημα, ο λαός μπορεί να δώσει από καλύτερες θέσεις τη μάχη ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και την εμπλοκή της Ελλάδας, στέλνοντας μήνυμα ειρήνης, αλληλεγγύης και συνεργασίας στον τουρκικό και τους άλλους λαούς της περιοχής.