Παρασκευή 21/06/2019 - 12:52

Σε συγκέντρωση στη Δραπετσώνα μίλησε η Διαμάντω Μανωλάκου (ΦΩΤΟ)

Στο πάρκο Λιπασμάτων Κράκαρη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιούνη η συγκέντρωση της ΚΟΒ Δραπετσώνας του ΚΚΕ, με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτή του Κόμματος και εκ νέου υποψήφια στη Β' Πειραιά.

Από την πλούσια συζήτηση με τους συγκεντρωμένους δόθηκε η δυνατότητα να απαντηθούν ερωτήματα και προβληματισμοί γύρω από τις εξελίξεις π.χ. στα Ελληνοτουρκικά, τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και των άλλων αστικών κομμάτων για την εμπλοκή στους επικίνδυνους ανταγωνισμούς και τον εφησυχασμό που καλλιεργούν στο λαό.

Επίσης για το ρόλο της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, που δίνουν αέρα στα πανιά της τουρκικής προκλητικότητας. Αναλύθηκαν οι θέσεις του Κόμματος για την απεμπλοκή και την αποδέσμευση από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, για να γίνει ο λαός αφέντης του πλούτου που σήμερα του κλέβουν τα μονοπώλια.

Παράλληλα αναδείχθηκαν τα πραγματικά διλήμματα μπροστά στις κάλπες, το κριτήριο της ψήφου που πρέπει να κυριαρχήσει στο λαό, για την ενίσχυση του ΚΚΕ, ώστε να ενισχυθούν οι αγώνες των εργαζομένων την επόμενη μέρα για τα δικαιώματά τους.