Σάββατο 22/06/2019 - 15:18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΗ

Συγκεντρώσεις και περιοδείες του ΚΚΕ σε Παλατιανή, Μενίδι και Πετρούπολη (ΦΩΤΟ)

Με στόχο την ενίσχυση του ΚΚΕ στην κάλπη, συγκεντρώσεις και περιοδείες πραγματοποίησαν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιούλη.

Η ΚΟ Παλατιανής του ΚΚΕ διοργάνωσε συγκέντρωση στην πλατεία Γοργόνας, με κεντρικό ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Δυτικού Τομέα Αθηνών.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συζήτηση με τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος και γλέντι με μουσική, φαγητό και ποτό.

Εκδήλωση στην πλατεία της Αγίας Άννας στο Μενίδι πραγματοποίησε το ΚΚΕ, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιούλη.

Ομιλήτρια ήταν η Ρούλα Τριγάζη, υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ, η οποία αναφέρθηκε στο πραγματικό δίλημμα της κάλπης.

Τόνισε ότι το ζητούμενο είναι την επόμενη μέρα των εκλογών να υπάρχει ένα ισχυρό ΚΚΕ στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές, για να ενισχυθεί η αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική που θα εφαρμόσει και η επόμενη κυβέρνηση.

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Ανθή Ζορμπά, υποψήφια βουλευτή Δυτικού Τομέα, πραγματοποίησε περιοδεία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Πετρούπολης την Παρασκευή 21 Ιούνη.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, συζήτησε με τους δασκάλους και τους προπονητές των τμημάτων, τονίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές, να μην πιστέψουν στις ψεύτικες υποσχέσεις και να μην αποπροσανατολιστούν από τα κάλπικα διλήμματα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Επισήμανε δε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που δεν είναι χαμένη, ώστε την επόμενη ημέρα των εκλογών, το ΚΚΕ ακόμα πιο ισχυρό να συνεχίζει να στέκεται στο πλάι του ελληνικού λαού, στις μάχες που καλούνται και πρέπει να δώσουν, για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών τους, απέναντι σε κάθε τι που τους «μαυρίζει» τη ζωή.