Δευτέρα 24/06/2019 - 23:32
ΛΕΥΚΑΔΑ

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καρυά (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 23 Ιούνη πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Καρυά, στη Λευκάδα.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Εκλογική Περιφέρεια Λευκάδας Χρήστος Βεργίνης, Αλέξανδρος Βεροιώτης και Δανάη Πλά - Καρύδη.

Στην ομιλία του, ο Χ. Βεργίνης μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι νιώθουν αριστεροί, προοδευτικοί και δεν κατέθεσαν μαζί με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τις αξίες και τα ιδανικά τους στο άδικο σύστημα της εκμετάλλευσης, στα επιτελεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Απευθυνόμαστε στους ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης που μπορεί να έδωσαν την ψήφο τους στις ευρωεκλογές στη ΝΔ, ή στο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, για να τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το έκαναν με κρύα καρδιά, απογοητευμένοι από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Βαθιά μέσα τους γνωρίζουν ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν. Τα ίδια θα συνεχίσουν να κάνουν. Τους ξαναέβγαλε στον αφρό ο ΣΥΡΙΖΑ, με τους νόμους που και αυτός ψήφισε.

Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα στους νέους και τις νέες, στα "παιδιά της κρίσης", που αναρωτιούνται αν τελικά είναι όλοι ίδιοι και αν τελικά αξίζουν οι συλλογικοί αγώνες, που θα περάσουν χειρότερα αν συμβιβαστούν με το άδικο σύστημα της εκμετάλλευσης που τους στερεί ακόμα και τη δυνατότητα να ονειρεύονται.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που έκαναν πρώτη φορά το βήμα να στηρίζουν το ΚΚΕ στις εκλογές, να δώσουμε μαζί, σαν ένας άνθρωπος, τη μάχη των βουλευτικών εκλογών. Για να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερους εργαζόμενους που βλέπουν θετικά το ΚΚΕ και τη δράση του, για να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερους, που με "βαριά καρδιά" μπορεί να έκαναν άλλη επιλογή στις ευρωεκλογές ή μπορεί να απείχαν, αλλά μαζί τους θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη κυβέρνηση και τη συνέχιση της σημερινής αντιλαϊκής πολιτικής».