Τρίτη 25/06/2019 - 10:56

Σύσκεψη για τις εκλογές στην Καλλιθέα με υποψήφιους βουλευτές (ΦΩΤΟ)

Σύσκεψη του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές έγινε την Κυριακή 23 Ιούνη σε συνοικιακό καφενείο στην Καλλιθέα.

Τη συζήτηση άνοιξε ο υποψήφιος βουλευτής του Νότιου Τομέα Γιάννης Βακαλόπουλος και στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής επίσης του Νότιου Τομέα Παύλος Ορκόπουλος, που τόνισε την αναγκαιότητα να βγει το ΚΚΕ ενισχυμένο την επόμενη μέρα των εκλογών μέσα και έξω από τη Βουλή.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, οι υποψήφιοι συζήτησαν επίσης και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας. Εξήγησαν ότι οι εξελίξεις αυτές στην Ανατολική Μεσόγειο, σε συνδυασμό με τους σχεδιασμούς της τουρκικής άρχουσας τάξης και τους ανταγωνισμούς στην περιοχή διαμορφώνουν και στο Αιγαίο όρους ακόμα και για θερμό επεισόδιο.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να καταδικάσουν και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που ψήφισαν όλους εκείνους τους νόμους που μετέτρεψαν σε κόλαση τη ζωή των λαϊκών οικογενειών. Να μην εγκλωβιστούν σε ψευτοδιλήμματα. Να μη στηρίξουν τα κόμματα μιας χρήσης, τους πρόθυμους για να συγκυβερνήσουν! Να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που είναι μπροστά στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, που δίνει καθημερινό αγώνα, όχι μόνο για να αποκαλύπτει, αλλά και για να οργανώνεται μέσα στα σωματεία η σύγκρουση για το σταμάτημα και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.