Τρίτη 25/06/2019 - 11:21
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ

Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να δυναμώσει η φωνή του λαού (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή το βράδυ η συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις βουλευτικές εκλογές στην Άνω Ν. Σμύρνη.

Στη συγκέντρωση μίλησαν η Έφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα του ΚΚΕ και η Βίκυ Αράπη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα του ΚΚΕ. Από τη συγκέντρωση αναδείχτηκε η ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ, της μόνης πολιτικής δύναμης που μπορεί να πολεμήσει την αντιλαϊκή πολιτική στη Βουλή και στους δρόμους του αγώνα.

Η Έφη Χαλιού, αφού αναφέρθηκε στους λόγους που πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ, απεύθυνε κάλεσμα σε αυτούς που σκέφτονται να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ για να μη βγει η ΝΔ, να ενισχύσουν το ΚΚΕ. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την αντιλαϊκή πολιτική του ανέστησε τη ΝΔ, η οποία με κυνικό τρόπο υπερασπίζεται τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.

Τόνισε ότι μόνο το εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη των αγώνων που έχει ανάγκη σήμερα ο λαός για να αντιμετωπίσει την αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική που στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ κατ' εντολή των μεγαλοεπιχειρηματιών, της ΕΕ.

Αναφέρθηκε σε παραδείγματα (εργασιακές σχέσεις, επιδόματα, επόμενη μέρα) που δείχνουν ότι η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καταλήγει στο ίδιο αρνητικό πρόσημο για το λαό παρά τις επιμέρους διαφορές τους. Αναφέρθηκε επίσης στις επικίνδυνες εξελίξεις στην περιοχή και τις ευθύνες των αστικών κομμάτων.

Σημείωσε ότι στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ εκφράζεται η συμπόρευση με αγωνιστές του λαϊκού κινήματος, που κάποιοι από αυτούς προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους. Στις 7 Ιούλη λοιπόν κάνουμε το μεγάλο βήμα μπροστά, ανοίγουμε το δρόμο για την ελπίδα και την ανατροπή. Ψηφίζουμε ΚΚΕ για να δυναμώσει η φωνή του λαού.