Πέμπτη 27/06/2019 - 10:28
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Σύσκεψη - ομιλία στη Σπάρτη για τις επικείμενες εκλογές (ΦΩΤΟ)

Ο Β. Βρουλίτης ενώ μιλά στη σύσκεψη του ΚΚΕ στη Σπάρτη
Ο Β. Βρουλίτης ενώ μιλά στη σύσκεψη του ΚΚΕ στη Σπάρτη

Στο πλαίσιο της προεκλογικής μάχης του ΚΚΕ, η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ πραγματοποίησε την Τετάρτη 26 Ιούνη σύσκεψη - ομιλία στο ξενοδοχείο «Μενελάιον» στη Σπάρτη.

Τη σύσκεψη άνοιξε ο Βασίλης Βρουλίτης, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ, που μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Και από εδώ τη Σπάρτη, όπως και σε όλη τη χώρα δίνουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα, μαχητικότητα, θέληση και αισιοδοξία και αυτή τη μάχη, τη μάχη των βουλευτικών εκλογών για να βγει πιο ισχυρό το ΚΚΕ.

Σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνεται ποια θα είναι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και αν η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία. Δεν κρίνεται ποιο κόμμα θα είναι το συμπλήρωμα της επόμενης αντιλαϊκής κυβέρνησης. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται πόσο πιο δυνατός θα βγει ο λαός την επόμενη μέρα των εκλογών. Πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ για να δυναμώσει η αντίσταση, η αντεπίθεση, η ελπίδα και η προοπτική της κοινωνικής ευημερίας».

«Το ΚΚΕ -πρόσθεσε- είναι η μόνη δύναμη μέσα στη Βουλή και κυρίως έξω από αυτήν που μπορεί να αποτελέσει την πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση.

Το ΚΚΕ έχει ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο καταθέτει με προτάσεις για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των νέων, των γυναικών, των συνταξιούχων».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Από τη μια όψη έχουμε τις αντιλαϊκές δεσμεύσεις, τους εφαρμοστικούς νόμους των 3 μνημονίων που θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται και από την άλλη βρίσκουμε την ενεργητικότερη εμπλοκή της Ελλάδας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, στους ανταγωνισμούς που κλιμακώνονται στην ευρύτερη περιοχή».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στο ότι η μόνη κερδισμένη ψήφος είναι η ψήφος στο ΚΚΕ. Μόνο αυτό δίνει το μήνυμα ότι ο λαός δεν θα δώσει συγχωροχάρτι σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για όσα έκαναν. Ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει δυνάμωμα της λαϊκής αντίστασης, για να βάλει φρένο, για να μπει το λαϊκό κίνημα σε φάση αντεπίθεσης για τις σύγχρονες ανάγκες!

Επίσης, χαιρετισμό απεύθυναν και οι υποψήφιοι βουλευτές Νομού Λακωνίας με το ΚΚΕ Αρφάνης Δημήτρης και Φωτάκου Ελένη (Λένα), που μεταξύ άλλων κάλεσαν όλες και όλους να δώσουν τη μάχη για την ισχυροποίηση του Κόμματος και το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ να μπει σε όλα τα λαϊκά σπίτια.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Νομού Λακωνίας με το ΚΚΕ

  1. Αναστασάκος Δημήτρης: 38 ετών, αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός, μέλος του ΔΣ Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυροβουνίου και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.
  2. Αρφάνης Δημήτρης: 28 ετών, λογιστής, ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λακωνίας.
  3. Λιονής Γρηγόρης: 40 ετών, μηχανολόγος μηχανικός, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
  4. Σεργιάδη Ζωή: 47 ετών, ελεύθερη επαγγελματίας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ.
  5. Φωτάκου Ελένη (Λένα): 39 ετών, αυτοαπασχολούμενη δικηγόρος, γραμματέας του ΔΣ Συλλόγου Γυναικών Σπάρτης.
Ο Δ. ΑρφάνηςΗ Ε. Φωτάκου