Σάββατο 29/06/2019 - 18:14
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Σε θέση μάχης οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ για την τελική ευθεία (ΦΩΤΟ)

Με συγκέντρωση της ΚΟΒ Άνω Πετρούπολης έκλεισε ο κύκλος των ανοιχτών συγκεντρώσεων σε γειτονιές της πόλης, που οργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Πετρούπολη εν όψει των εκλογών της 7ης Ιούλη. Ομιλήτριες ήταν η Ανθή Ζορμπά και η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφιες βουλευτές του Κόμματος στο Δυτικό Τομέα Αθηνών. Παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Γιώργος Τσιακίλος, στέλεχος του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών που δεν είναι άλλο από το να δυναμώσει ο ίδιος ο λαός μέσα από την ενίσχυση του ΚΚΕ, ενώ τόνισε τη σημασία που έχει αυτές τις τελευταίες μέρες όλοι οι φίλοι του Κόμματος δίπλα στα μέλη του να βρεθούν σε θέσεις μάχης για να φτάσει σε κάθε εργατόσπιτο το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Η Ανθή Ζορμπά από το βήμα της εκδήλωσης κάλεσε κάθε προοδευτικό άνθρωπο να ρίξει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι εγγύηση για κάθε κατάκτηση στο σήμερα και για τη μεγάλη ανατροπή στο αύριο. Αυτή την ανατροπή που θα σηματοδοτήσει και θα φέρει την πιο όμορφη και ιδανική κοινωνία για εμάς και τα παιδιά μας».

Η Λίλα Καφαντάρη πήρε το λόγο στη συνέχεια, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: « (...) Το μοναδικό κόμμα που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του λαού είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Όλοι οι άλλοι μας λένε και θα μας λένε ψέματα ότι κόπτονται για μας αφού την ίδια ώρα το μόνο που νοιάζονται είναι η ανάπτυξη των επιχειρηματικών ομίλων και των κερδών τους που απαιτούν το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας. Αυτό υπηρετούν. Μας λένε ψέματα λοιπόν γιατί απλούστατα αν μας πουν την αλήθεια θα πάψουν να έχουν την ψήφο μας. (...)

Θα τους δώσουμε ένα σπουδαίο μήνυμα. Ότι δεν δεχόμαστε άλλη κοροϊδία. Η ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ότι ξέρουμε ότι οι παραγωγικές δυνάμεις της χώρας δεν είναι οι μεγαλομέτοχοι των ομίλων όπως μας λένε, αλλά εμείς οι ίδιοι.

Με την ψήφο στο ΚΚΕ τους δείχνουμε ότι καλά κάνουν και μας φοβούνται. Ελάτε λοιπόν να τους φοβίσουμε. Τώρα μαζικά δυναμικά ψήφο στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. Είναι η δύναμή μας την επόμενη μέρα!».

Η συγκέντρωση έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού για τις 3 Ιούλη, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η Ανθή ΖορμπάΗ Λίλα Καφαντάρη