Δευτέρα 01/07/2019 - 14:57

Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε χωριά του Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στα χωριά Μεταλλικό, Ξηρόβρυση, Μεγάλη Βρύση, Βαπτιστή και Χωρύγι του Κιλκίς πραγματοποίησε μπροστά στις εκλογές της 7ης Ιούλη ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη, Κώστα Τσαουσίδη και Ρία Αλτιπαρμακίδου.

Σε όλα τα χωριά υπήρχε θετικό κλίμα και θερμή υποδοχή των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ, ενώ σε όλες τις συγκεντρώσεις ακολούθησε πλούσια συζήτηση, με ερωτήματα για τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ.

Ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης τόνισε πως για το λαό του Κιλκίς δεν έχει σημασία αν θα ξαναεκλέξει βουλευτή από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε να «επιστρέψει στα παλιά» και να εκλέξει βουλευτή του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. Εξήγησε πως όλοι οι βουλευτές από αυτά τα κόμματα έχουν ψηφίσει μνημόνια και έχουν οδηγήσει τη λαϊκή οικογένεια στη σημερινή άσχημη κατάσταση όπου τα βγάζει δύσκολα πέρα. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι όποιος από τους σημερινούς υποψήφιους και αν εκλεγεί, από αυτά τα κόμματα, θα εφαρμόσει κατά γράμμα την ίδια αντιλαϊκή πολιτική, τις δεσμεύσεις προς την ΕΕ και το κεφάλαιο, ματώνοντας κι άλλο το λαό.

Γι’ αυτό, σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, η νεολαία του Κιλκίς μπορούν να βγουν κερδισμένοι και να κοιτάζουν με αισιοδοξία την επόμενη μέρα των εκλογών, μόνο αν το ΚΚΕ ισχυροποιηθεί πολύ περισσότερο, αν καταφέρει ο λαός με την ψήφο του να εκλέξει κομμουνιστή βουλευτή και στο Κιλκίς, ο οποίος θα είναι το αποκούμπι του την επόμενη μέρα. Όπως, χαρακτηριστικά είπε: «Την επόμενη Κυριακή ο ελληνικός λαός θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις μνημονιακούς και δύο φασίστες ακροδεξιούς και στο ΚΚΕ. Να δώσει τη δύναμη, λοιπόν, στο ΚΚΕ, για να 'ναι δυνατό την επόμενη μέρα, για να είναι έτσι δυνατός και ο ελληνικός λαός».

Επιπλέον, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Κιλκίς, σημείωσαν ότι ο λαός του Κιλκίς, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι γυναίκες πρέπει να γυρίσουν την πλάτη στα ψεύτικα διλήμματα, στους εκβιασμούς και στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Κάλεσαν το λαό του Κιλκίς να μη δώσει συγχωροχάρτι σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, να μην επιστρέψει σε παλιές και χρεοκοπημένες επιλογές. Να αξιοποιήσει την πείρα του από τις αυταπάτες και τις ψεύτικες προσδοκίες, από την πολιτική υπέρ των συμφερόντων των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που υλοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Επισήμαναν ότι οι Κιλκισιώτες με την ψήφο τους έχουν την δυνατότητα «να μαυρίσουν για τα καλά» τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, να τους οδηγήσουν εκτός Βουλής, να μην τους δώσουν τη δυνατότητα να εκλέξουν βουλευτή στο Κιλκίς.

Τέλος, κάλεσαν σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, ακόμα και αν δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία με τις θέσεις του Κόμματος, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που επιστρέφει πίσω στο λαό, δυναμώνει την αντίστασή του, τον αγώνα του, ανοίγει το δρόμο και την προοπτική για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του λαού.