Τετάρτη 03/07/2019 - 18:55

Καταγγελία της ΚΟ Αστικών Συγκοινωνιών του ΚΚΕ

Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου
Πηγή: Eurokinissi

«Με προκλητικές - απαράδεκτες ενέργειες στελέχη της εργοδοσίας της ΟΣΥ στο αμαξοστάσιο στην Ανθούσα, σε διατεταγμένη υπηρεσία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σε αγαστή συνεργασία με τη ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, με αντικομμουνιστικό μένος, θέτουν εμπόδια στην πολιτική δράση του Κόμματος στους χώρους δουλειάς, απειλούν με πειθαρχική ποινή τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες», τονίζει σε ανακοίνωση - καταγγελία η Κομματική Οργάνωση Αστικών Συγκοινωνιών του ΚΚΕ, καθώς όπως αναφέρει «έφτασαν σε σημείο να κλητεύσουν με χαλκευμένες κατηγορίες - με γελοίο κατηγορητήριο- σε πειθαρχική διαδικασία εργαζόμενο επειδή κολλούσε αφίσες του ΚΚΕ στο αμαξοστάσιο στην Ανθούσα!».

Στην ανακοίνωση - καταγγελία αναφέρονται τα εξής:

«Έχουν επιδοθεί στο κυνήγι πρωτοπόρων εργατών που συμπορεύονται και παλεύουν μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, καταστρέφουν προπαγανδιστές αφίσες και πανό στα αμαξοστάσια.

Έφτασαν σε σημείο να κλητεύσουν με χαλκευμένες κατηγορίες -με γελοίο κατηγορητήριο- σε πειθαρχική διαδικασία εργαζόμενο επειδή κολλούσε αφίσες του ΚΚΕ στο αμαξοστάσιο στην Ανθούσα! Προσπαθούν να διαμορφώσουν συνθήκες σιωπής, υποταγής των εργαζομένων στη στρατηγική του κεφαλαίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτές τις άθλιες - απαράδεκτες ενέργειες της εργοδοσίας της ΟΣΥ.

Μπροστά είναι η μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη.

Τώρα είναι ώρα ευθύνης για τους εργαζόμενους.

Αυτό που έχει σημασία για τους εργαζόμενους στον κλάδο των αστικών συγκοινωνιών, γενικότερα για το λαό την επόμενη μέρα είναι πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ.

Όλοι στη μάχη, για να εκφραστεί και στις βουλευτικές εκλογές η συμπόρευση με το ΚΚΕ!

  • Γιατί το ΚΚΕ, με σημαία τις ανάγκες και το δίκιο του λαού, θα βρεθεί απέναντι στην επόμενη κυβέρνηση που θα είναι εχθρική για το λαό.
  • Γιατί το ΚΚΕ θα μπει μπροστά στην οργάνωση του αγώνα για να πάρει πίσω ο λαός όσα έχασε, γιατί μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες του και να απεμπλακεί η χώρα από τους επικίνδυνους σχεδιασμούς ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ που βάζουν το λαό σε νέες περιπέτειες.

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε:

ΚΚΕ Ισχυρό - Η δύναμή σου την επόμενη μέρα».

Το έγγραφο της κλήσης του εργαζόμενου σε απολογία από την ΟΣΥ