Παρασκευή 05/07/2019 - 18:40
ΚΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΚΕ

Καταγγέλλει την εταιρεία «SELODA» που απαγόρευσε την είσοδο σε κλιμάκιο του ΚΚΕ

Τη διοίκηση της εταιρείας «SELODA AE», που απαγόρευσε σε κλιμάκιο του ΚΚΕ να εισέλθει στο χώρο εργασίας και να μιλήσει στους εργαζόμενους, στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του ΚΚΕ, καταγγέλλει η ΚΟ Θεσπρωτίας του Κόμματος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Η ΚΟ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη διοίκηση της εταιρείας, γιατί απαγόρευσε σε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Γκίκα Σωτήρη και Ρεπάνη Νικολέτα, να εισέλθουν στο χώρο εργασίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του Κόμματος για την ενημέρωση των εργαζομένων με τις Θέσεις του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Λαέρτης Ρέγκας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου του ΚΚΕ με τον διευθυντή προσωπικού, αναφέρθηκε ότι είναι πολιτική της εταιρείας να απαγορεύει σε πολιτικά κόμματα να εισέλθουν στο χώρο και να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα πολιτικά τους συμπεράσματα για το που αρχίζει και που τελειώνει η ''δημοκρατία'' τους και οι ''δημοκρατικές'' τους ελευθερίες, για τις οποίες σκίζουν τα ιμάτια τους ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ - ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει τι περιμένει τους εργαζόμενους την επόμενη μέρα στους χώρους δουλειάς και να αποτελέσει ένα ακόμα κριτήριο ψήφου μπροστά στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιούλη.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει.

Δυνατό ΚΚΕ, η δύναμή σου την επόμενη μέρα».