Τετάρτη 04/07/2018 - 17:56
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Καταγγέλλουν τις απολύσεις στην «Eurodrip»

Τις απολύσεις δύο εργαζομένων από την εταιρεία «Eurodrip» στα Οινόφυτα καταγγέλλουν εργατικά Σωματεία. Οι απολύσεις μάλιστα έγιναν λίγες μόλις μέρες πριν τις εκλογές του Σωματείου (5 Ιούλη).

Τη στήριξή της στο Σωματείο των Εργαζομένων στη «Eurodrip» εκφράζει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, «καταγγέλλοντας την εργοδοσία για τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις δύο εργαζομένων, τρεις μέρες μάλιστα πριν τις εκλογές του σωματείου».

«Κάτω τα χέρια από τους εργαζόμενους της "Eurodrip". Να ανακληθούν άμεσα οι απολύσεις», απαιτεί σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Νομού Εύβοιας.

«Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους της EURODRIP και δεσμευόμαστε πως θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνιτών στην εταιρεία «Δ. Κελαϊδίτης και Σια ΑΕ».

Ανακοινώσεις συμπαράστασης εξέδωσαν ακόμη:

Το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας, η Σωματειακή Επιτροπή «Μελισσοκομικής Αθηνών», ο Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κύμης, η Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας ν. Βοιωτίας «Ο Σπάρτακος», το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Φάρμακο Εύβοιας - Βοιωτίας, η επιτροπή Αγώνα Ιδιωτικών Υπαλλήλων Θήβας, το Σωματείο Εργαζομένων στον Νηρέα, η ομάδα Γυναικών Θήβας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, το Συνδικάτο Οικοδόμων Θήβας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο, το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση Boehringer Ingelheim ΕΛΛΑΣ ΑΕ.