Τετάρτη 20/03/2019 - 08:30
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Κινητοποίηση σήμερα για τους εργαζόμενους στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας

Κινητοποίηση σήμερα Τετάρτη 20 Μάρτη στις 11.00 π.μ., στον ΟΑΕΔ και στις 12 μ. στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση στην Ηγουμενίτσα, καλεί το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας.

Καλεί σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στους Δήμους και στην Περιφέρεια Θεσπρωτίας, για να διεκδικήσουν την παράταση του συγκεκριμένου προγράμματος.

Το Εργατικό Κέντρο καλεί σε μαζική συμμετοχή, σημειώνοντας πως «οι υπηρεσίες που προσφέρουμε καλύπτουν τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Δήμων και της Περιφέρειας σε τομείς βασικούς για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, αλλά και την παροχή σωστών υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η παράταση του συγκεκριμένου προγράμματος δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες μας και πρώτα απ' όλα, την ανάγκη για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους μας με μισθούς και μεροκάματα που να τις καλύπτουν και συγκροτημένα δικαιώματα.

Γι' αυτό και πάγιο αίτημά μας είναι μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους - άνεργους με υπογραφή ΣΣΕ στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας. Είναι όμως κάτι που θα μας ανακουφίσει για ένα διάστημα ακόμα».