Τρίτη 26/03/2019 - 08:40
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Πικετοφορία σήμερα ενάντια στη μεταφορά του ΤΕΠ από το Ναύπλιο στο Άργος

Σε πικετοφορία την Τρίτη 26 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Ενδεκάτης στο Ναύπλιο καλούν τα Συνδικάτα Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Αργολίδας και Ιδιωτικών Υπαλλήλων καταγγέλλοντας τη μεταφορά του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών από το Νοσοκομείο Ναυπλίου στο Νοσοκομείο Άργους.

Απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στα εργατικά Σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Αργολίδας και ιδιαίτερα στο Σωματείο και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν:

  • Ένα ενιαίο νομαρχιακό νοσοκομείο, σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου δευτεροβάθμιες υπηρεσίες Υγείας και δυο αστικού τύπου κέντρα Υγείας σε Άργος και Ναύπλιο για Πρωτοβάθμιες Υπηρεσίες Υγείας.
  • Επιπλέον ενίσχυση, εξοπλισμός και στελέχωση των υπαρχόντων Κέντρων Υγείας ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας στις περιοχές ευθύνης τους.
  • Έως την υλοποίηση των παραπάνω: διατήρηση, εξοπλισμός, στελέχωση όλων των υπαρχόντων μονάδων Υγείας του νομού με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, με ουσιαστική αναβάθμιση των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών Υγείας».