Πέμπτη 18/04/2019 - 09:42
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Κινητοποίηση από το πρωί για δεδουλευμένα, ένσημα και θέσεις εργασίας

Από την σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας
Από την σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Κινητοποίηση πραγματοποιούν από το πρωί της Πέμπτης 18 Απρίλη οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για τα δεδουλευμένα, τα ένσημα και τις θέσεις εργασίας τους. Στην κινητοποίηση συμμετέχει η «Συσπείρωση Εργαζομένων» στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Η κινητοποίηση γίνεται στο πλαίσιο στάσης εργασίας (8 π.μ. έως 2 μ.μ.) και ξεκίνησε από την περιοχή Μπλόκο, πλησίον του Ναυπηγείου. Εκεί συγκεντρώθηκαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι στη συνέχεια με πορεία κατευθύνθηκαν στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και στο Δημαρχείο Ελευσίνας, όπου και επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης με πούλμαν μεταφέρονται στην Αθήνα όπου με πορεία θα κατευθυνθούν στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Χρήστος Κατσώτης, Λιάνα Κανέλλη, Διαμάντω Μανωλάκου και Θανάσης Παφίλης, κατέθεσαν ως αναφορά στους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Βουλή, την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων Ναυπηγείων Ελευσίνος - Σ.Ε.Ν.Ε. σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και οι εργαζόμενοι σ’ αυτά.