Παρασκευή 28/06/2019 - 08:05
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Κατάληψη των γραφείων της εργολαβικής εταιρίας «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ» από τους εργαζόμενους για την καταβολή των δεδουλευμένων τους

Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Σε κατάληψη των γραφείων της εργολαβικής εταιρίας «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ ΕΠΕ» που δραστηριοποιείται στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα έχουν προχωρήσει οι εργαζόμενοι της εταιρίας, μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής 28 Ιούνη, μέχρι να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Όπως τονίζει το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας, «οι εργαζόμενοι δεν αναγνωρίζουν την επιχειρηματολογία του εργολάβου ότι δεν τον έχει πληρώσει η ΛΑΡΚΟ, και για αυτό δεν τους πληρώνει, και απαιτούν να βάλει το χέρι του στην τσέπη και να τους καταβάλει τον ιδρώτα τους. Παράλληλα το συνδικάτο μας αυτή τη στιγμή στέλνει προς τις αρμόδιες υπηρεσίες τις απαραίτητες καταγγελίες έτσι ώστε να αποδοθεί πρόστιμο στον εργολάβο που αφήνει επανειλημμένως απλήρωτους τους εργαζόμενους.

Τη συμπαράστασή του εκφράζει και το σωματείο εργαζομένων ΛΑΡΚΟ και πιέζει και αυτό με διάφορους τρόπους έτσι ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Απαιτούμε να διωχθούν οι δουλέμποροι εργολάβοι και όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτούς να ενσωματωθούν στην ίδια τη ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου».