Τετάρτη 02/10/2019 - 14:32
ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Με συγκέντρωση και πορεία οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Ηρώων και πορεία στους δρόμους της πόλης, έκαναν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, νέες και νέοι στην Ελευσίνα, συμμετέχοντας στη σημερινή πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Να σημειωθεί ότι από το πρωί ταξικά σωματεία της περιοχής είχαν ριχτεί στη μάχη της περιφρούρησης της απεργίας και της ενημέρωσης των εργαζομένων.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρόπουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Ελευσίνας, ο οποίος αναφέρθηκε στην επικείμενη κύρωση της επαίσχυντης συμφωνίας Ελλάδας - ΗΠΑ για την αναβάθμιση των βάσεων και κάλεσε στην κινητοποίηση που διοργανώνεται το Σάββατο 5 Οκτώβρη στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε η Μαρία Γιαννοπούλου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Σωματείων και Φορέων Δυτικής Αττικής ενάντια στον ΧΥΤΑ, μπροστά και στη μεγάλη κινητοποίηση που διοργανώνουν στις 9 του μήνα.

Την κεντρική ομιλία, έκανε η Καίτη Νικολάου, αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Ελευσίνας - Ασπροπύργου - Μάνδρας - Ειδυλλίας, η οποία κάλεσε σε συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα ενάντια στο πολυνομοσχέδιο - σκούπα της κυβέρνησης.

Η κινητοποίηση στην Ελευσίνα ολοκληρώθηκε με πορεία στους δρόμους της πόλης.