Τρίτη 15/10/2019 - 10:40
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΤΕΧΝΟΣΤΥΛ» ΣΤΗ «ΛΑΡΚΟ»

Απεργιακές κινητοποιήσεις αν δεν καταβάλλονται τα δεδουλευμένα στις συμφωνημένες ημερομηνίες

Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

Σε 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις θα προχωρούν οι εργαζόμενοι στην εργολαβική εταιρεία «Τεχνοστύλ ΕΠΕ» στο εργοστάσιο της «ΛΑΡΚΟ» στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, αν δεν καταβάλλονται τα δεδουλευμένα στη συμφωνημένη ημερομηνία.

Το Συνδικάτο Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας, γνωστοποιώντας μέσω επιστολής του την απόφαση των εργαζομένων στην εργολαβική εταιρεία «Τεχνοστύλ ΕΠΕ» στην διάρκεια της Γενικής τους Συνέλευσης, αναφέρει τα εξής:

«Κύριοι,

Κλείνοντας ένα έτος από τη στιγμή όπου απαράδεκτα καθυστερείτε σε μηνιαία βάση τη μισθοδοσία των εργαζομένων, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί μας να αντιμετωπίζουν προβλήματα διαχείρισης των υποχρεώσεών τους, σας γνωστοποιούμε ότι η απόφαση των εργαζομένων στην Γενική τους Συνέλευση είναι ότι:

• Αν δεν καταβάλλονται τα δεδουλευμένα στη συμφωνημένη ημερομηνία, συγκεκριμένα στις 26 κάθε μήνα η προκαταβολή αυτού και στις 16 του επόμενου η εξόφληση του προηγούμενου, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν την επομένη των ημερομηνιών αυτών να πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.

• Παράλληλα με την πραγματοποίηση της 24ωρης απεργίας που θα προκύπτει και θα καθορίζεται από τη δική σας μη συνεπή στάση, οι εργαζόμενοι έχουν ως κύριο αίτημα, πλην της καταβολής της μισθοδοσίας τους, την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και την ενσωμάτωση αυτών στην ίδια την «ΛΑΡΚΟ».

Δεδομένου ότι αύριο 16 Οκτώβρη 2019 έχετε την υποχρέωση να καταβάλετε την εξόφληση του Σεπτέμβρη, αναμένουμε απάντησή σας για τις προθέσεις σας».