Παρασκευή 06/12/2019 - 15:37
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκλογές για νέα διοίκηση 7, 8 και 9 Δεκέμβρη

Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης πραγματοποιεί από τις 7 έως τις 9 Δεκέμβρη το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Απευθυνόμενο σε όλους τους εργαζόμενους, «εταιρικούς» και «εργολαβικούς» σε Logistics, αποθήκες, γραφεία, εμπόριο, Super Market, πολυκαταστήματα, τους καλεί να πάρουν μέρος στις εκλογές για να ισχυροποιήσουν το Σωματείο τους.

Αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του:

«Όλοι εμείς που κυβερνήσεις και μεγαλοεργοδοσία μάς τσακίζουν μισθούς, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και συνδικαλιστικά δικαιώματα, ενώ τώρα συνεχίζουν με το ξήλωμα της κοινωνικής ασφάλισης και της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης.

Εμείς, που έχουμε γίνει λάστιχο, αφού η δουλειά εντατικοποιείται, ριψοκινδυνεύοντας την υγεία μας για να πιαστούν οι στόχοι τους, χωρίς να γνωρίζουμε τι ώρα θα σχολάσουμε και αν θα πληρωθούμε υπερωρίες.

Όσοι από μας, δουλεύουμε σε εργολάβους με άθλιες συμβάσεις με μισθούς πείνας, χωρίς να δικαιούμαστε επιδόματα, άδειες, δώρα και δεν ξέρουμε αν και που θα δουλεύουμε αύριο. Που δουλεύουμε χρόνια σε μεγάλες εταιρείες μέσω εργολάβου με συνεχείς συμβάσεις, χωρίς μόνιμη και σταθερή δουλειά και χάνοντας δικαιώματα από εργασία πολλών ετών.

Εμείς που δουλεύουμε στο Εμπόριο με 7ήμερη και 6ήμερη εργασία, με κομμένα ρεπό και άδειες, με σπαστό ωράριο, μερική απασχόληση και μισθούς χαρτζιλίκι.

Που βλέπουμε τις εταιρείες στην περιοχή μας, ακόμα και μέσα στην κρίση, να αυξάνουν τα κέρδη τους την ώρα που για μας οι συνθήκες εργασίες και η ίδια η ζωή μας χειροτερεύει.

Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε όρθιοι, να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες και των οικογενειών μας, να απαιτήσουμε τον κόπο και τον ιδρώτα που μας κλέβουν.

Για να ακούγεται πιο δυνατά η δική μας φωνή, συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές και στη δράση του σωματείου».

Το πρόγραμμα των εκλογών έχει ως εξής:

- Ελευσίνα, οδός Αισχύλου 10, (στον πεζόδρομο, στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων Ελευσίνας): Σάββατο 7 Δεκέμβρη από 10.00 έως 18.00 και Κυριακή 8 Δεκέμβρη από 10.00 έως 18.00.

- Άνω Λιόσια, οδός Σωτήρης Πέτρουλα 20 (πλατεία Δημαρχείου, στα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής Φυλής): Κυριακή 8 Δεκέμβρη από 10.00 έως 18.00.

- Ασπρόπυργος, οδός Εθνικής Αντιστάσεων 3, απέναντι από το Ρολόι, στα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων Ασπροπύργου): Δευτέρα 9 Δεκέμβρη από 16.00 έως 20.00.