Πέμπτη 06/08/2020 - 13:41
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Η εμπιστοσύνη στο Συνδικάτο δίνει δύναμη για αποφασιστικότερη συνέχιση του αγώνα

Από την εκλογική διαδικασία
Από την εκλογική διαδικασία

Αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ στο Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας, καθώς και αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Λαμίας και στην ΠΟΕΜ, απευθύνει η Εφορευτική Επιτροπή μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

«Η Εφορευτική Επιτροπή χαιρετίζει αγωνιστικά τους 221 συναδέλφους και συναδέλφισσες που με αποφασιστικότητα, κόντρα στη ρουσφετολογία και την τρομοκρατία, συμμετείχαν, υπερασπίστηκαν και δυνάμωσαν, το αποκούμπι και το "όπλο" που θα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι μπροστά στις δύσκολες αντεργατικές εξελίξεις που έχουμε μπροστά μας. Υπερασπίστηκαν την εναντίωση στην ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ, τις απολύσεις, τις περικοπές, το κλείσιμό της. Υπερασπίστηκαν την ενότητα, την αλληλεγγύη, το άνοιγμα του αγώνα στον κλάδο, σε άλλους κλάδους, σε όλη τη χώρα και το εξωτερικό. Τα συμφέροντα των εργαζομένων, το μεροκάματο και τα εργασιακά δικαιώματα», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Επίσης εκφράζει τα συγχαρητήριά της σε όλους τους υποψήφιους που «έδωσαν τη μάχη συλλογικά, με αίσθημα συναγωνιστικότητας, με κριτήριο το δυνάμωμα του συνδικάτου και τα κατάφεραν».

Για ικανοποιητική συμμετοχή που αναδεικνύει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων στο Κλαδικό Συνδικάτο Μετάλλου Φθιώτιδας και δίνει δύναμη για συνέχιση του αγώνα, έκανε λόγο σε δήλωσή του ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος κατά την προηγούμενη περίοδο και εκ νέου εκλεγμένος στο ΔΣ του Συνδικάτου, ενώ από την πλευρά του ο Νίκος Ρίννας, αντιπρόεδρος κατά την προηγούμενη περίοδο που επίσης επανεκλέχθηκε, σημειώνει ότι η στήριξη των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ δεσμεύει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να προχωρήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα, εκπροσωπώντας όλους τους εργαζόμενους.