Δευτέρα 24/12/2018 - 10:15
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εκδηλώσεις γεμάτες χαμόγελα σε Λαύριο και Νέα Μάκρη παρά την προσπάθεια παρεμπόδισης από το Δήμο (ΦΩΤΟ)

Το Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο στα παιδιά και πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις, μία στο Λαύριο και μία στη Ν. Μάκρη για παιδιά και μεγάλους από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Αν. Αττικής.

Ο Μάγος «Πρωτέας» για άλλη μία χρονιά πρόσφερε άφθονο γέλιο με τις ταχυδακτυλουργικές του ικανότητες, σε όλα τα παιδιά, στο Λαύριο και στη Ν. Μάκρη, τα οποία έπαιξαν, έφτιαξαν χειροτεχνίες, στόλισαν το δέντρο.

Στη Νέα Μάκρη στη 5η κατασκήνωση, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) στήθηκε ένα γιορτινό τραπέζι για όλους τους πυρόπληκτους, οι οποίοι ξέφυγαν λίγο από τα προβλήματά τους και πέρασαν ένα όμορφο απόγευμα.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Ανατολικής Αττικής, αναφέρει: «Ευχαριστούμε τον «Πρωτέα» που και φέτος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά, όπως και όλους όσοι βοήθησαν για το στήσιμο της γιορτινής εκδήλωσης στη Ν. Μάκρη.

Καλές γιορτές, με υγεία, δύναμη και αγωνιστικό 2019».

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου - Αν. Αττικής, καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή της πόλης που επιχείρησε να παρεμποδίσει τη γιορτή για τους πυρόπληκτους (Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα).