Δευτέρα 01/04/2019 - 08:52
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οχι στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ - Νέα συγκέντρωση αυτή την ώρα, στο υποκατάστημα (ΦΩΤΟ)

Από τη νέα συγκέντρωση στα ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι το πρωί της Δευτέρας 1 Απρίλη
Από τη νέα συγκέντρωση στα ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι το πρωί της Δευτέρας 1 Απρίλη

Νέα συγκέντρωση των κατοίκων του Μαρμαρίου είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο ταχυδρομείο της περιοχής, ενάντια στην απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ για κλείσιμο του καταστήματος.

Η κινητοποίηση - κατάληψη συνεχίζεται για 6η μέρα, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα το κατάστημα να παραμένει ανοιχτό ως την Παρασκευή παρά την απόφαση να κλείσει από την περασμένη Τετάρτη.

Η διοίκηση των ΕΛΤΑ έχει στείλει τις μεταθέσεις των δύο υπαλλήλων απαιτώντας σήμερα, Δευτέρα να παρουσιαστούν στο ταχυδρομείο της Καρύστου. Μεταθέσεις τις οποίες συνοδεύει μάλιστα με απειλές προς τους εργαζόμενους.

Η Επιτροπή Αγώνα που έχουν συστήσει οι κάτοικοι καλεί σε συνέχιση του αγώνα.

Από την πρώτη μέρα και καθημερινά στο χώρο του ταχυδρομείου βρίσκονται δυνάμεις του ΚΚΕ από την περιοχή καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Δημήτρης Παρασκευάς.

Ερώτηση για το θέμα έχει καταθέσει από την Τετάρτη στο βουλή το ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα

Συνεχίζουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε από την Τρίτη 26/3/2019 για να μη κλείσει το ταχυδρομείο Μαρμαρίου. Με την κατάληψη των γραφείων των ΕΛΤΑ διεκδικούμε να ανακληθεί η απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ να αναστείλει τη λειτουργία του καταστήματος Μαρμαρίου.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τη δικαίωση των αιτημάτων μας!

Καλούμε το λαό του Μαρμαρίου και των γύρω χωριών να συνεχίσει και να αυξήσει την παρουσία του στο χώρο των ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι!

Από τη συγκέντρωση